razdrla zakon (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> razdrla zakon (24.7.2007 10:18:57)

Poznate koga oz. koliko je takšnih zakonov oz. zvez, katere je razdrla tašča s pomočjo svojih "pajdašic". Jaz poznam en tak primer.

Anonimen -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 10:20:00)

Jaz tudi enega.

Anonimen -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 10:20:46)

Jaz ne poznam nobenega. Čeprav je moja stara mama bila zelo v to smer narejena, ji ni uspelo. Mislim, da če je človek (sin) na mestu, potem ji to ne more uspeti.

Anonimen -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 10:24:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz ne poznam nobenega. Čeprav je moja stara mama bila zelo v to smer narejena, ji ni uspelo. Mislim, da če je človek (sin) na mestu, potem ji to ne more uspeti.

s tem pa se strinjam...

blue sky -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 10:31:25)

Jaz tudi ne poznam takšnega primera.

kjava -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 10:34:10)

Jaz vem za primer, ko se je žena z drugim gonila, pa ji je mama rekla naj gre od bajte, zet naj pa ostane.

Taula -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 10:34:28)

Mislim, da če je človek (sin) na mestu, potem ji to ne more uspeti.

Se podpišem pod to. Če je on ali pa ona Ok, pol nobena tašča ne more uničiti zakona.

Anonimen -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 10:35:46)

Zakon, ki se razdre zaradi tašče, ni trden zakon.Največkrat se to zgodi tam, kjer je mož še vedno pod vplivom mame, mamin sinček.

Anonimen -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 10:35:57)

moja stara mat je bla taka žleht, brez pšomočnic. ampak sta se moja starša namest da bi šla narazen raj odselila pa sta zdej že 40 let poročena

orhideja75 -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 10:54:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zakon, ki se razdre zaradi tašče, ni trden zakon.Največkrat se to zgodi tam, kjer je mož še vedno pod vplivom mame, mamin sinček.

točno tako! poznam pa en tak primer. moški potegnil s svojo mamo, žena je pa potem sama šla. zdej je na novo poročena in ima še enega otroka (poleg že dveh iz prvega zakona), moški je pa še vedno sam. s tem, da zdej tudi mame nima več, ker je žal umrla.

srki -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 12:26:11)

Nobenega.

srki -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 12:27:49)

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jaz vem za primer, ko se je žena z drugim gonila, pa ji je mama rekla naj gre od bajte, zet naj pa ostane.

Ta je pa svetska.

mojamura -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 12:28:10)

ne poznam sicer takega primera,
vendar moja tašča (o kateri sem imela vedno dobro mnenje) spletkari za mojim hrbtom in poskuša nahujskati mojega, da bi šla narazen. Pa to s takimi bolanimi izjavami, da mi gre takoj na bruhanje, če le pomislim na to.
Vendar ji ne uspeva, zdaj iščeva stanovanje oz. hišo, ker tam več ne misliva biti (živiva v hiši od tasta in tašče imava sicer svoj vhod)

Anonimen -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 12:29:20)

Vsega so spet tašče krive[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. A pa da je s sinčkom ali hčerkico kaj narobe pa ne, ali kako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Anonimen -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 12:33:25)

Ja poznam svoj nekdanji zakon.Ker je  bil mamin sinek je pač ostal z njo in še zdaj je z njo pri teh letih sam.

Taula -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 12:37:25)

Vsega so spet tašče krive . A pa da je s sinčkom ali hčerkico kaj narobe pa ne, ali kako .

Sej piše..če je mamin sinček/punčka pol itak da gre zakon narazen.

mojamura -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 12:47:30)

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Vsega so spet tašče krive[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . A pa da je s sinčkom ali hčerkico kaj narobe pa ne, ali kako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .

...mislim, da je vsaka štorija tu zgodba zase
jaz sem mela taščo zmeraj rada....zdaj se mi je pa pač do amena zasrala...tak pač je

dulcinea -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 12:52:39)

Jaz vem glih za obraten primer. Sinko je hodil k drugi pa so ga starši spodili, tamlada je pa še danes tam.

pajčolanka -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 12:56:09)

poznam  tak primer ampak je bil tud sine pravi mamin sine. če bi bil na mestu bi potegnil z ženo ne pa da je k mamici se "stisnu". No ta sine je moj stric in je še zmeri pri mamici, njegova ločena žena pa je sedaj že pri novem in se imata lepo...

Micy -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 13:19:40)

Poznam ja . In to je moja lastna mati. Vse bi nardila da bi me z mojim narazn spravla. To pa zato, ker ga ne mara in ker mi zavida da imam moža na mestu no ni še mož bo pa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ammra -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 19:05:08)

Tudi sama poznam en tak primer, s tem da je tašča snaho nagonila, ji popokala stvari in še osebno dostavila do vrat njenih staršev (mat`r je bla prijazna).

CatJa -> RE: razdrla zakon (24.7.2007 20:28:31)

Tak primer poznam tudi jaz.

srki -> RE: razdrla zakon (25.7.2007 7:22:45)

Sem se spomnila in ja, poznam tak primer. Sicer še nista bila poročena, živela sta skupaj, mama je bila za njega na prvem mestu, vse je moralo biti tako, kot je mama rekla. Ženski je bilo dost, je spokala, sedaj ima z drugim hčerkico (ravno v nedeljo), on pa še sam.

Stran: [1]