|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Proti koncu
24.7.2007 9:36:32   
Caarmen
Ali ste tudi ve proti koncu začele zatekat? Jaz do 37. tedna nisem nič sedaj pa sem... V trebuhu me večkrat začne bolet kot takrat ko je prišla M ( imela sem zelo boleče). Če kaj berem ali podobno pa me kmalu začne bolet glava in oči...  Da špikanja v spodnjem delu trebuha sploh ne omenim.

Ali je to normalno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Proti koncu
24.7.2007 10:48:56   
AnaB.
Živjo,
jaz te res ne bi rada strašila, sama sem 1. nosečka in vem le tisto, kar sem prebrala, ampak tvoji znaki vse preveč spominjajo na znake preeklamsije. Kako je s pritiskom? Je ok? Sem brala, če se ti začne na hitro v voda nabirat, glavobili, zamegljen vid ... morš takoj k zdravniku.
Upam, da se motim, da je vs ok in se pač samo tvoje telo pripravlja na finiš. Za ziher pa pokliči g.

Vso srečo!

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2007 10:56:34   
TinaUros
Ojla.
Pokliči svojo G in tako boš najbolj mirna. Če a je na dopustu, pa kliči porodnišnico za nasvet.

LP

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2007 10:57:20   
Sončni žarek
CAARMEN- mislim, da imava PDP na isti datumuser posted image  

Glede otekanja-jaz še sploh nič ne otekam, tako da lahko obujem vse čevlje.
Če pa bereš kaj ČVEKANJA V PRIČAKOVANJU-AVGUSTOVKE boš pa videla, da se vse srečujemo s podobnimi težavami. Meni trebuh ful otrdeva, pa spodaj me tudi špika zadnja 2-3dni.....telo se očitno pripravljauser posted image user posted image . Jaz najino user posted image  normalno čutim, tako a nisem šla še nikamor.
Glede nato, da te začne boleti glava in oči....večkrat si izmeri pritisk...pa G pokliči....

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 16:36:41   
lunca2
Zatekanje je normalno v user posted image , ampak se vseeno posvetuj s svojo ginekologinjo. Meni so zatekale le noge oz. gležnji v 38 tednu.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

ime za julijske otročke
katrinka

izberite katero vam je najbolj všeč

cesarčki in cesarične (16%)

bibike (11%)

sončki (37%)

julijančki in julije (18%)

žogobrčki in žogobrčice (6%)

zakladi (12%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!