karin412 -> RE: Priprave na odhod (26.7.2007 12:45:29)
|
Me sprašujete, kako je potekalo, ko mi je odtekla voda. Jaz sem se doma še stuširala, si dala pod rito 5 vložkov in me je mož odpeljal 5 min stran v porodnišnico. Nobeden ni nič kompliciral - sestra je na začetku rekla, naj ležim, ker še nisem imela popadkov, da sem počivala; čez 2 uri, ko sem začutila popadke, pa mi je voda še odtekala, sem hodila; čez nekaj ur, ko so bili popadki na 3 minute, so me poslali v porodno sobo, najprej klistir... potem sem spet hodila... do iztisa. Hoja v bistvu pospešuje popadke in tudi lažje ti je - če bi ležala, bi po moje kar izdahnila od bolečin, tako pa je bilo znosno in moram reči, da me je bolelo manj kot kaka huda menstruacija. Ne vem, jaz sem non stop hodila (sama sebe sem poslušala), si menjavala vložke, hodila na WC... niso pa me pregledali spodaj koliko sem odprta, ker ne smejo, če ti odteče voda. V bistvu mi doma ni odtekla vsa voda - je bila pa postelja mokra, pa vse po tleh, pa kopalnica, meni se je zdelo ogromno... potem pa je še curljalo do poroda.
|
|
|
|