|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev'
24.7.2007 9:01:14   
Anonimen
Punce, zdravo!

Z mojim user posted image  sva se tako dolgo matrala za user posted image  in končno smo zagledali user posted image  user posted image . Veselje v hiši, ni kej. Noseča naj bi bila nekje 7 tednov, računano po zadnji M, vendar vem , da sem zanosila zelo pozno, tako da mislim, da sem dejansko noseča nekje 4. tedne. Včeraj pa tisti šok. Že zjutraj kri na hlačkah, nakar panično kličem G,ki mi je svetoval, naj se takoj oglasim na UZ in na pregled. Ko sem se pripeljala do G., kar je trajalo približno 30 min se mi je ulilo. Vložek je bil kar cel krvav, nekako tako, kot nekje zadnje dni M. Z objokanim obrazom sem prišla do G. Dal me je na UZ, vendar ni videl ničesar, prav nič.!!! Le udebeljeno sluznico, in to je to. Vprašal me je  če in kdaj sem naredila test, mu odgovorim, da že v začetku julija in da sem jih naredila pomoje ene 5 in vsi so enako pokazali, takoj v 1. sekundi močen +.  Žal mi ni vedel povedati nič lepega, le to, da ponavadi krvavitve niso dober znak, vendar mi pa ne more povedati prav nič, se pravi ali sem splavila ali ne, glede na to, da se ni nič videlo. Po pregledu, ko sem prišla domov sem imela še nekaj kapljic krvi in rjavega izcedka, vendar zvečer, kot da bi odrezal, nič več. Ravno tako,danes zjutraj, kot da nič ne bi bilo. Kaj naj to pomeni? Prosim vas, da  mi pomagate odgovoriti kaj se mi dogaja. Ali sem splavila, ali se pripravlja na splav, ali pa kot sem slišala, je možno da se ti puca maternica, še posebaj, če imaš ponavadi močne M in da se verjetno še od zadnje M, ni spucalo ven kar bi se moglo!!
Hvala vsem za odgovore!!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 24.7.2007 16:38:53 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajate, prosim
24.7.2007 9:15:39   
bambi
Glede na to, da ti je kar 5 testov pokazalo +, si bila noseča, to je sigurno. Krvavitve v user posted image  res niso dober znak in velika verjetnost je, da si splavila in se je maternica sama sčistila, zato G tudi na UZ ni več ničesar videl. NE vem kaj naj ti svetujem, počakaj še kakšne 3 dni in naredi še enkrat test, če pokaže + pojdi zopet k G, če pa ne, potem si imela splav.

Želim ti srečo in da čimprej postaneš vesela user posted image .

LP

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2007 9:21:22   
Anonimen
Ogromno nosečnosti na začetku propade. Nekatere ženske niti ne vejo (ker jim pač normalno vedno zaostaja), da so zanosile in potem se pojavi krvavitev - splav.

Svetujem ti tako kot pred mano, počakaj par dni, pa naredi še 1x test.

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2007 9:39:20   
valči
Jaz sem vsako user posted image krvavela,prvič v 12. tednu in imam zdravega user posted image ,drugič v 13. tednu z krči močnimi,pa sem dočakal zdravo user posted image ,tretjič pa sem pd 7. tedna krvavela neredno,par dni ja,pol ne,v 13. tednu pa se je vlilo,kar na tla je tekla kri z strdki in krči,pa se je naš borec vendarle obdržal,za kar sem Bogu hvaležna in sem v 28. tednu user posted image .

Tako da,glavo gor,upanje je še,sem jaz in moj user posted image ,ki ga nosim živ dokaz,sem vsem zdravnikom pokazala,da čudeži obstajajo,ker sem do 20. tedna krvavela.
Malo počakaj in verjemi in upaj,morda je bilo še prezgodaj,da bi se videlo,čez kakih 10 dni pojdi na UZ,da vidi,kaj je.Če ne boš krvavela,je to dober znak zate.
Moja sestrična je po spontanem splavu kaki teden krvavela,ti pa si nehalauser posted image
Upaj do konca.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 10:37:50   
TinaUros
ozdravljena.
Sama imam podobno zgodbo. Lani decembra so mi testi ravno tako okazali user posted image . Po prvem sem se naročila na G pregled, v 5 t, pa se ni videlo še nobene pikice, zato me je čez 14 dni ponovno naročila na uz pregled...in videt je bilo čisto majhno pikico- vrečko,v kateri pa še ni bilo videt plodka. Na žalost pa sem čez dva dni ravno tako začela krvavet, krvavenje se je stopnjevalo, končala sem na G oddelku z diagozo spontani splav.
Hočem povedat pa to. Pri meni je bila videt čisto majhna pikica, samo premajhna...že od samega začetka nekaj ni bilo v redu...Narava nekako sama poskrbi...Imaš pa še veliko priložnosti.
Tako, da le pogumno!
Tina

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2007 17:42:08   
*BellaLuna*
Krvavitev definitivno ni dober znak. Se pa v približno 50% vseeno srečno izteče, v 50% pa žal ne. Če G ni nič videl na UZ, je možno, da si splavila ali pa je bilo še prekmalu in ni videl še nič. Verjetno si itak naročena na kontrolo in takrat bo vse jasno. So pa splavi res pogosti, sama sem ga lani imela v 7. tednu, zdaj pa končno spet pričakujemo.

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?