|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj meso?
23.7.2007 23:30:39   
pupa06
Ojla!

Zanima me, če ima katera kakšen seznam uvajanja GH? Enkrat ga je ena napisala (cca 2 meseca nazaj) pa nikakor ne najdem tistega posta.

Predvsem pa me zanima kdaj se uvaja:
- meso
- rumenjak
- mlečni izdelki (skutke, jogurti, ne vem če še kaj spada pod mlečne izdelke za otročke)
- žitarice ?

Stari pa smo 7 m in od 4,5 m naprej je mlečno riževo kašico (Milupa, Hipp), od 5,5 m pa skoraj vso zelenjavo, polento, riževe kosmiče (Hipp) sadja pa žal noče (se bomo morali še ornk namatrat, ker se tako kremži), vmesni obroki pa so dojenje (namesto sadja), v tej vročini pa skoraj več dojenja kot pa GH.

Hvala za vaše odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj meso?
23.7.2007 23:38:15   
Naja30
Različno priporočajo, moraš se odločiti sama.
Naša je stara 7,5m in sem ji dala meso pri približno 7m, skutke in jogurte tudi tam nekje, rumenjaka pa še ne. Rumenjak sledi v teh dneh user posted image

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2007 6:53:13   
srki
Podobno kot Naja. Rumenjak okoli 9-10 meseca.

Joj, kok je to težko pisat, kdaj, jaz sem že vse pozabilauser posted image , zato res približne mesece pišem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2007 7:50:07   
Anonimen
TUKAJ

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 21:58:06   
Shorty_

Rumenjak sem začela dajat postopoma od sedmega meseca dalje zaradi mejne vrednosti hemoglobina in meso isto (po nasvetu pediatrinje)
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Podobno kot Naja. Rumenjak okoli 9-10 meseca.

Joj, kok je to težko pisat, kdaj, jaz sem že vse pozabilauser posted image , zato res približne mesece pišem.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2007 21:38:27   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: pupa06

- meso : po 7. mesecu (piščanec, kasneje govedina)
- rumenjak: po 7. mesecu
- mlečni izdelki (skutke, jogurti, ne vem če še kaj spada pod mlečne izdelke za otročke): po 8. mesecu
- žitarice: po 8. mesecu, če misliš na tiste z glutenom, ostale prej (koruza, proso)

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2007 22:49:03   
pupa06
Punce hvala vam. Se mi že čisto meša od vseh različnih mnenj glede uvajanja, sploh pa še to ker mi sadja noče jesti pa sem mislila začeti vsaj s sadnimi jogurti. Se bomo že nekako pošlihtali.

Hvala

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2007 8:10:51   
Anonimen
A vam te informacije ne dajo pri P ko hodite na preglede, cepljenja?

Kar tako me zanima, da ne bo kdo kaj mislil, ker meni so vse od A do Ž tam razložili, še spisek živil uvajanja po mesecih sem dobila, tudi vse napotke glede dojenja in ostale stvari kar se tiče dojenčka  user posted image

(odgovor članu pupa06)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2007 9:02:51   
Strawberrie Cherrie

- meso  Po 7mesecu
- rumenjak  Po 7m
- mlečni izdelkiPo 7M
- žitarice ? brez glutena že na začetku uvajanja, ostale bom dala po 8m.

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2007 10:46:43   
Anonimen

oh veš kako je teli P se še sami ne znajo zmenit..pol pa kj vprašaš glede hranjenja pa reče povjte mi kako ga hranite pa poveš pa reče dobro pol pa tako kr naprej....al pa pol še vprašaš kaj pa to in to pa oni ja kr naprej tako...user posted image user posted image
meni so teli P res mal čudni vsi skupj..al pa je samo pri nas takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2007 11:42:33   
pupa06
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

oh veš kako je teli P se še sami ne znajo zmenit..pol pa kj vprašaš glede hranjenja pa reče povjte mi kako ga hranite pa poveš pa reče dobro pol pa tako kr naprej....al pa pol še vprašaš kaj pa to in to pa oni ja kr naprej tako...user posted image user posted image
meni so teli P res mal čudni vsi skupj..al pa je samo pri nas takouser posted image

Škorpijonček - hvala, si odgovorila namesto mene

London_Paris - točno takšne informacije pa dobiš pri večini P. Imaš pa srečo, če ti P vse lepo razloži. Ko sem jaz imela probleme z dojenjem, je ni zanimalo nič razen tega da moram dodajat. Karkoli sem spraševala (da bi imela več mleka), mi je odgovorila, da moram jesti kvalitetno hrano. Ne vem, a je mislila da se prehranjujem s hitro prehrano al kaj !? pa da doma ne jem kvalitetno hrano ??!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.