crci06 -> RE: Se da? (24.7.2007 22:21:35)
|
Mene je tudi skrbelo, ampak se je vse lepo izšlo. Malo dete em je namučilo, ampak s prvim cartanjem dalo toliko energije, da sem komaja čakala, da ga vsem pokažem. Za obiske strečt se prvič nisme čisto nič trudila, tudi mij ebilo vseeno, če ni pospravljeno. Ker tokrat sem pa vedela, kam bojo gledali. Nadležni so obiski, ki jih že tako ali tako ne maraš preveč ali pa taki, za katere se zmeniš le okvirno uro, potem pa ne veš, al češ otroka še hitro umiti, al bojo glih vmes prišli. Velika, velika pomoč je, da obiske streže očka. Kupite par paketov piškotov, in plato soka, pa naj bo zdajh očka glavni v kuhinji. Žlahta po mamičini strani pa je prišla k njej v kuhinjo, mi smo se pa prišli pokazat, vsakemu sem ga z veselejm dala malo za popestvat, vzela darilo in šla nazaj v varno zavetje mojega stanovanja. Po pravici povedano mi je bilo kar čudno, če kdo ni zgodaj prišel. Pa npr. en par sem čakala da pride na obisk, ker mimo njune hiše sem (nameravala) hodila na sprehod. A ni lepše, da ga pride gledat, ko pa odkrivat zimsko vrečo itd.? Skratka, vse se razide točno tako, kot si želiš, ker ti je z otrokom tolk lepo, da vse tiste male p... spregledaš ali pozabiš.
|
|
|
|