Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vročina zunaj in hranjenje 23.7.2007 12:25:53
|
|
|
|
srki
|
Glede na to, da ni dojen (dojeni z mlekom dobijo tudi potrebno tekočino), bi rekla, da ga žeja. Daj mu kakšen čaj, po mojem je bolj žejen kot lačen. In 180 ml mleka se mi kar malo dosti zdi, pa verjetno ni lačen toliko. Vsaj po našem sklepam. 180 ni popil niti pri 5 mesecih. No, saj itak je odvisno od otroka do otroka.
|
|
|
|
RE: Vročina zunaj in hranjenje 23.7.2007 13:24:36
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Seveda! Nikomur ni toliko do hrane v tej vročini, tudi dojenčkom ne. Po moje boš videla, ko se malo shladi, bo kr hitro bolj lačen.
|
|
RE: Vročina zunaj in hranjenje 23.7.2007 14:07:31
|
|
|
|
ally1
|
se strinjam s predhodnicami. Tvoj malček ne je zaradi vročine, poizkusi mu pa dati kakšen čaj in boš videla če je v žeji problem. 180ml je pa kar lepa količina moj še sedaj pri 7m redkokdaj popije toliko mleka naenkrat in mogoče tvojemu to zadostuje za večji del dneva.
|
|
RE: Vročina zunaj in hranjenje 23.7.2007 14:43:09
|
|
|
|
Anol
|
Čaj mu ponujam že vsakodnevno odkar se ne dojiva več. Kar se pa tiče količine mleka, gledam po razpredelnici, ki sem jo dobila pri pediatru in tem kaj piše na škatli prilagojenega mleka, zato zganjam paniko, in zato, ker moj prvi otrok je pojedel kolikor si mu dal, nikoli ni nič pustil, tudi če je bil bolan, kar se je seveda posledično poznalo tudi na njegovi kilaži. Hvala punce, ne bom več zganjala paniko, ker vidim da tudi starejši otroci ne pojedo toliko.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?