Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 11:22:28
|
|
|
|
arielca
|
Zanzi Baby spej proti komarjem je na bazi eteričnih olj in je primeren že za . Sicer imamo pa v stanovanju v vtičnici Raid Night&Day. Ni komarjev . Enako smo delali tudi v toplicah. Prvo noč nismo uporabili ničesar pa so malo kar fino popikali, potem pa preverjeni recept in je bilo OK.
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 12:27:50
|
|
|
|
srki
|
Imamo tisto stvar, ki jo v vtičnico vtakneš in se mi zdi, da je res boljše. Sicer pa komarji pikajo samo mojega dragega in tamalega, mene se izogibajo, na srečo.
|
|
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 13:02:31
|
|
|
|
tina104
|
Mi smo doma na takem kraju, da je reees ogrooomno komarjev. Nismo še odkrili zares učinkovite metode. Lani smo imeli za v vtičnico tisto lučko, neki ultrazvok oddaja ali nekaj takega. V glavnem, pri nas ni delovalo, smo vrgli stran. Zdaj ga občasno mažem z AUtanom. To bi naj pomagalo samo kake 3 ali 4 ure, tako da za celo noč ni, samo se mi zdi, da vseeno zadnje čase ni bil ful popikan. Zdaj par dni imamo mrežo na oknu. Je pa spet problem, ker v drugih sobah mreže (še) nimamo in komar komot pride v njegovo sobo.
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 13:20:30
|
|
|
|
vesna.com
|
Mi mamo Baygon za v vtičnico,smo ga nesli tudi na morje in ni nikjer blo komarjev v sobah.Mam pa skoz prižganega.Ko gremo zvečer ven pa malo našpricam z Baygon family sprejem.
|
|
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 19:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz prižgem za kakšni dve uri Raid Night&Day, preden gre spat. Potem pa ugasnem. Pa zaenkrat ni bilo komarjev. Če gremo pa kam v gozd, ga pa našpricam z Justovo kremo z zaščitnim faktorjem 2, ker vsebuje neke rastlince, ki odganjajo mrčes.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2007 21:00:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: sredstva proti komarjem 23.7.2007 21:19:57
|
|
|
|
Putka
|
Na morju smo imeli flajštre s citronelo in evkaliptusom (iz lekarna), lahko nalepiš na kožo ali npr. voziček, jaz sem dala na posteljo k glavi. Smo imeli pa še tabletke, ampak nismo vsako noč prižgali. Pa zadnjič je ena napisala, da jih vonj čajevca odganja (tea tree), tega lahko tudi na kožo ali oblačilo nakapaš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Otroke prezgodaj ločimo od mamVeč časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?