pedijatrinja bežigrad (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

jeremicn -> pedijatrinja bežigrad (23.7.2007 10:15:03)

Naša pedijatrinja Dr. Marija Bricelj iz Zdravstveg doma Bežigrad odhaja v pokoj, ali imate kako priporočilo katero pedijattrinjo da izberemo zdaj? Kakšne so vaše iskušnje?

Nika v službi -> RE: pedijatrinja bežigrad (23.7.2007 10:55:38)

Ja, delimo usodo, le da je bila naša P dr. Tratnikova, ki je tudi nedavno končala službovanje. Mi smo šli k dr. Gradiškovi, ki so mi jo priporočili.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.7.2007 11:29:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.7.2007 12:53:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mojsoncek -> RE: pedijatrinja bežigrad (23.7.2007 13:37:26)

Jaz sem ravno danes izbrala dr. Alenko Rus namesto dr. Bricljeve. Tiste, ki vas zanima, ima se veliko prostora, ker je prisla na novo!

Sicer se nisem imela kaj dosti kontakta z dr. Rusovo, ampak me je na prvem mestu preprical najin telefonski pogovor prejsnji teden. Aurorin zgornji post je bil pa samo potrditev izbire [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

jeremicn -> RE: pedijatrinja bežigrad (24.7.2007 9:04:08)

Punce hvala za nasvete, mi smo tudi vceraj izbrali Dr. Alenko Rus za naso pedijatrinjo, in smo zadovoljni.

Nika v službi -> RE: pedijatrinja bežigrad (24.7.2007 9:46:43)

Dejte še malo več povedat o Rusovi - koliko je stara, je res fajn? Jaz sem še vedno v dilemi ali ostati pri dr. Gradiškovi ali vzeti to novo zdravnico? So mi dali opcijo, da se lahko še kasneje odločim. Pri Jelenčevi je edina ovira ta, da ne dela vsak dan, ker je hkrati tudi predstojnica. Kako pa to rešujete, tisti, ki hodite k Jelenčevi?

Mah, živa štala s temi pediatri. Mi smo hodili k dr. Tratnikovi v Črnuče in je bila res krasna, sedaj pa sem čisto izgubljena. Pri Gradiškovi smo bili samo na cepljenju, 5, 10 minutk, tako da pravega vtisa sploh nisem mogla dobit. Je povsem o.k., malce me je motilo, da se mi je zdelo vse tako na brzino, kot da si nima časa vzeti nekaj minutk več (pa čeprav ni bila posvetovalnica).

Hja, kaj pa vem, povejte še ostale kaj, da bo odločitev lažja.

Torej, katero: dr. Gradišek, dr. Jelenc ali dr. Rus?!

jeremicn -> RE: pedijatrinja bežigrad (28.7.2007 12:59:30)

Rusova je mlada, okoli 40 se mi zdi. Moj enoletni sincek je imel samo zamasen nosek, sli smo zdravniku ker je pred tem imel unetje uses. Dopadlo mi se ker nam ni rekla takoj to ni nic, ampak ga je pazljivo pregledala in smo dobili kapljice za nos. Pa tko, uzame si cas, lepo vse razlozi. Ne poznam kaksne so ostale zdravnice, mi smo zdaj zaenkrat  zadovoljni. 

Stran: [1]