canesten (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

amaya -> canesten (23.7.2007 9:48:35)

mislim, da sem staknila gljivice, ker me fajn peče in srbi. Poskušam to nekako uničiti in nevtralizirati z jogurtom, vendar se bojim, da si bom fajn zapackala in bo stvar le še degradirala. Ali je canesten med nosečnostjo dovoljen: tako krema kot svečke. Na žalost nimam doma nobenega, da bi v navodilih prebrala.
hvala

Anonimen -> RE: canesten (23.7.2007 9:53:27)

Svečke niso, krema je. Tako so meni povedali v lekarni.

Anonimen -> RE: canesten (23.7.2007 10:01:39)

Ma jaz imam s tem izcedkom probleme že ves čas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley6.gif[/image].
Canestena nisem nikoli uporabljala; sem pa poskusila z Vagisan-om = rezultat: ni pomagalo; pa sem poskusila s Floragyn-om = rezultat: ni pomagalo; da o jogurtu ne govorim, ta pa res ni imel nobenega učinka.
V glavnem, meni ginekolog predpiše Borax (dobiš ga tudi brez recepta) in full pomaga. Vse bakterije pobije tam dol in nekaj časa je mir.
Canesten pa lahko uporabljaš v nosečnosti, preberi si o tem še pri Pušenjaku.

papica -> RE: canesten (23.7.2007 12:47:54)

Meni je G. predpisala vaginalete Canesten šele v 4. m, prej baje niso priporočljive.

sonchek -> RE: canesten (23.7.2007 15:58:33)

Men jih je tudi pred kratkim predpisala moja G., Canesten vaginalete...mislim pa da pogmagale niso kaj dosti...se mi zdi da imam še vedno veliko izcedka...

mala pikica -> RE: canesten (23.7.2007 17:24:52)

Najboljše, da pokličeš G in vprašaš. Mogoče ti bo celo rekel, da se pridi pokazat.

Sandra* -> RE: canesten (23.7.2007 20:39:32)

Pokliči ginekologa, al pa kar pojdi tja pa boš dobila kaj primernega. Nisi edina tudi jaz sem imela take težave proti koncu nosečnosti!

Stran: [1]