Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako naj prepričam delodajalca.. 23.7.2007 9:23:29
|
|
|
|
rija
|
težko
|
|
RE: kako naj prepričam delodajalca.. 23.7.2007 11:07:50
|
|
|
|
srki
|
Ne bi rekla, da bo kaj. Ne vem, odvisno od delodajalca, če sta v dobrih stikih oz, če ga poznaš. Jaz vem, da pri nas to ne bi bilo možno, razen seveda, če bi bila v žlahti s kakšnim od ministrov .
|
|
|
|
RE: kako naj prepričam delodajalca.. 23.7.2007 11:19:08
|
|
|
|
Kuba
|
ti poročam kaj je rekel sodelavec: ali postani ljubica, ali pa ga hipnotiziraj. Moje mnenje je, da ga lahko prepričaš le s trdim delom in odgovornostjo do dela.
|
|
|
|
RE: kako naj prepričam delodajalca.. 23.7.2007 12:18:43
|
|
|
|
Samoyedka
|
Anonimna, sori ampak...če se že po pol leta sekiraš, ne vem kaj naj rečem jaz in druge reve, ki smo delale v nedogled za določen čas, čeprav so vaj meni vedno obljubili za nedoločen čas Jah, jeb...ga, ne moreš vzet kredita, ne moreš delat nekih planov- ma teh tut pri nedoločenem času ne moreš, ker te lahko delodajalec skine skor za brezveze. Delaj in se izkaži, pa šest mesecev bo hitro minilo
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?