Pravilnik ....... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Neža81 -> Pravilnik ....... (10.11.2004 8:39:31)

..... je v naši sobi Zanositev naredil več škode kot koristi. Vesna RR, zdaj ga boš pa res morala začeti izpolnjevati, saj so se naše babike začele kregati med sabo. Upam, da to ni bil tvoj namen.:(

Še vedno ne vem, zakaj si morala ta pravilnik vnesti v našo "Sobo". Pa to bi ga morala v primeru, če bi res taka kriza bila tukaj in ne bi nič drugega več pomagalo, kot da nam na "mizo serviraš" pravilnik. Zdaj pa poglej rezultat.... nekatere se bodo odjavile, nekatere ne bodo več sodelovale, veliko se jih med sabo krega,.... :((:((:((

Pa tako smo se lepo razumele. V štirih mesecih odkar sem jaz na RR še nisem zasledila nobenega kreganja, sedaj pa ta to .... Ma mene ne motijo čvekarije na javni, sicer odprem temo in preberem dva ali tri sporočila, če pa mi ni zanimivo, pa naprej ne berem. Kdo je pa rekel, da bi vse teme morale biti za vse babike zanimive. Pa prej se vsaj kregale nismo.... kako pa bomo zdaj to rešile?

Dajmo no, saj smo odrasle......:sloncek::sloncek::sloncek:

LP, Neža

anadejka -> Pravilnik ....... (10.11.2004 8:44:42)

Jooooj Neža se ti takoj pridružim!!!Mi je prav hudo k se to dogaja,pa tak luštno nam je blo:((.
Po moje da RR nikol ne bo več taka k je bla,ta pravilnik in brisanje je samo začetek.
Poleg tega pa so se na tem forumu kar naenkrat pojavile kar ene nove punce(ki po mojem mnenju sploh ne spadajo sem in ne vem zakaj se vmešavajo in delajo zdraho:grrr:)Me smo se vedno lepo razumele in si bile enotne!!!

anadejka -> Pravilnik ....... (10.11.2004 8:45:40)

Mogoče sem bila prekruta ampak povedala sem kakor čutim in mislim.

koala -> Pravilnik ....... (10.11.2004 8:56:41)

Se pridružujem!!!

Koala

pupika -> Pravilnik ....... (10.11.2004 8:56:54)

Tukaj se vama tudi jaz pridružujem. Ni mi pa jasno, kako lahko nekoga kar tako zbrišejo. TO NI FER!

Bojim pa se, da tale forum re ne bo več to, kar je bil pred tem butastim pravilnikom.

LP

klarisa -> Pravilnik ....... (10.11.2004 9:00:16)

Da še jst dodam piskrček..Mislim, da sem ena najstarejših članic foruma in zadnje 2-3 leta odkar sem na tem forumu še ni prišlo do nobenih grdih besed, nesoglasja al kaj podobnega. Vedno smo se podpirale v dobrem in slabem..Tokrat je konflikt prvič. Razumem Vesno da zaradi nekaterih albin in podobnih briše teme, ker smo me oz. ve to zahtevale VENDAR na drugem forumu. Mislim, da na našem tega ni bilo potrebno..Mogoče zaradi tega, ker predobro vemo da nekaterim ni z rožicamo postlano v boju za lastnega otroka in zaradi tega namesto negativne nastrojenosti oddajamo le pozitivno spodbudo vsaki, ki to potrebuje.
Lepa beseda pa je včasih pravi balzam za dušo..

Srčno upam, da naša velika "družina" ostane enotna kot do sedaj.

pa pa

Neža81 -> Pravilnik ....... (10.11.2004 9:11:21)

Lep komentar Klarisa! 9nebesa

Kinokija -> Pravilnik ....... (10.11.2004 9:33:55)

Ehh, troubles in paradise :((

Jaz vem, da ko bom, če enkrat bom :nosecka: , bom to najprej povedala na RR, šele potem, ko bo 100%, možu in ostalim.

Ker tukaj dobiš podporo, tolažbo, upanje. Seveda lahko tudi drugod, samo pač, nekatere stvari lahko poveš najprej tujcu. Ker ni osebno vpleten in razmišlja objektivno.

Sej bo minila tudi ta nevihta....:bravo::bravo:

biba77 -> Pravilnik ....... (10.11.2004 9:43:27)

Nisem mislila, pa bom vseeno dala se sem eno kopijo:

Vceraj nisem mogla zaspati, ker sem non-stop razmisljala o Piki in Pii. Nisem prav vedla, ali bi ta post naslovila nanju ali na Vesno, al naj ga dam pod ta forum al katerega drugega, privat ali ne...

Brisanje celotne teme se mi je ze od zacetka zdel zelo oster ukrep pa ob dogajanju na visjih forumih nisem komentirala.
Vendar me moti, da je bila izbrisana tema, ki sta jo imeli dve forumovki od katerih nikoli, ampak res NIKOLI, ni prislo drugo kot vzpodbuda in dobra volja, ki smo je se kako potrebne (pa ne samo na tem forumu).

Kar nekaj casa pred brisanjem te teme je na marsikaterem visjem forumu potekal dialog (=pogovor dveh). Pa ni bilo ukrepov. Ta post pa je, kolikor berem komentarje, zaenkrat motil .... Vesno. Ceprav sama pravi, da ga ni izbrisala zaradi sebe.

Mislim, da z brisanjem tem zelo slabo vplivate na posameznike, ki so temo (zelo verjetno z dobrim) namenom odprli.
Predstavljate si, da sedite pri vecerji za veliko okroglo mizo in ze pogovarjate s sosedom; dovolj naglas. Gre za temo, v kateri lahko vsi sodelujejo, mogoce lahko malo hudomusno, vendar se zaenkrat pogovarjata samo vidva. Pa se oglasi nekdo tretji in vama "zabrusi" (to enacim z brisanjem!) VTIHNITA in zalepi usta.
Ali bi bili lepo tiho in se potem ponovno vkljucili v prijazen pogovor z ostalimi pri mizi? Kako bi se pocitili.

Mislim, da je boljse kot brisanje teme, vzpodbujanje k samokontroli. Kogar moti in ne more mimo ali biti tiho ob njej, naj komentira, vendar naj bo pripravljen na odgovor (lep ali ne, saj vsak zavzema svoje stalisce in se zagovarja kakor pac zna).Ostali naj temo ignorirajo.

In se enkrat: Vem, zakaj ste zaceli te ukrepe izvajati. Redno spremljam dogajanje na RR.

Mogoce me se najbolj moti, da ste zaceli z brisanjem tem se preden ste odprli klepetalnico. Sicer pa, kdo pa pravi, da bodo tam samo prijazni odgovori?!?
Ja, pa se to: Slo je vendar za registrirani in prijavljeni forumovki, ki smo jih vse poznale!!

No, se k Piki in Pii:
Mislim, da bi se vseeno morali vrniti nazaj!
Ne zato, ker sta po mnjenju nekaterih prevec obcutljivi in sta napacno reagirali. Ljudje smo razlicni...
Temvec zato, ker vedve sta RR. Skupaj z ostalimi, ki smo tukaj in vsemi tistimi, ki se vsaki dan pridruzijo.
Saj vsake toliko gre katera; a ne z tako grenkim priokusom.... pa se VRNE. Pozitivna ali ne ... z novimi izkusnjami ali vprasanji... A rade volje se vrnejo.

Meni (in verjetno se marsikateri) manjkata ze zdaj!!!

Ce sta prebrali do sem, razumeta, da se ne strinjam s tem, kar se je zgodilo.
Vseeno mislim, da bi bilo bolje za vaju in nas, da prideta nazaj v naso druzbo; za medsebojno podporo in pomoc v tezkih trenutkih in za sirjenje veselja v dobrih.
Premislita se enkrat...

In se na koncu...
Moj post je samo rezultat mojega razmisljanja in neprespane noci, ki je za menoj.
Ce sem koga uzalila, se opravicujem,tudi kritiko bom sprejela - ne bom pa je javno komentirala.
Tudi ne zelims tem postom pomagat pri deljenju forumovk na eno ali drugo stran, ker je pac vsak ravnal, kot je mislil, da je prav.

Jaz pa ostajam na RR.

Trenutno zelo zalostna,
biba77 :miska:

Ps: Punce, vse vas mam rada!!!

Pikapolonica -> Pravilnik ....... (10.11.2004 9:48:15)

Ja, nevihta bo že minila, Pia in Pika pa ne bosta prišli nazaj....

Zato se tudi oglašam. Pia73 je moja dobra prijateljica in v takšnih trenutkih prijateljem vsaj stopiš, če že ne tudi stojiš ob strani. Čeprav vem da Pia ve, da jo 100%podpiram, želim to povedati tudi na glas. In želim povedati VesniRR (ali pa kar celemu RRteamu) da so tokrat naredili ogromno napako in da bo sigurno prišel tudi trenutek, ko bodo to tudi spoznali. Ter najprej priznali sami sebi, potem pa morda še komu drugemu. Cenzura takšne vrste sodi v obdobje po drugi svetovni vojni, ne pa v današnji čas. Vsak ki Pio in Piko pozna, ve, da se iz njunih debat vedno razvije nekaj zabavnega in optimističnega. In če se ob branju njunih domislic nasmehneš vsaj enkrat, je to miljonkrat več vredno, kot pa vsa jeza in slaba volja, ki jo je povzročil pritisk na gumbek BRIŠI. Pa pravilnik gor ali dol!

Tako, zdaj grem pa lahko rodit (danes je moj dan!!!)

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda:

anadejka -> Pravilnik ....... (10.11.2004 10:21:49)

Najprj Pikapolonica VSO SREČO na tvoj dan pa enga lepga ZDRAVGA otročička!!!

Potem pa.....vsi prosimo in jokamo naj se Pika in Pia vrneta,ker onidve STA RR.Tudi meni je hudo,še posebej ker Piko poznam in vam povem da je tok fejst punca in Vesna ali pa RRteam pojma nimajo kaj so zanetili s tem kao enim pravilnikom in brisanjem.
Dragi Pia in Pika moram pa rečt da vaju 1000% razumem in podpiram.Ker če se postavim na vajino mesto,da bi mene kr tako zbrisali,bi GLIH TAKO odreagirala kot vidve.Ne vem če temu lahko rečete občutljivost.Jest bi se počutla nezaželjeno in užaljeno.Pa naj Vesna kar govori da je pritisnila na magični gumbek zato ker sta baje žalili druge,za moje pojme je blo to nekaj osebnega.Pa še to,če bi nas večkrat brala bi nas bolje poznala in potem bi tudi vedela da sta obe punci O.K.in 1000%nista nikoli mislili nič slabega ali pa namerno kej provucirali.NISTA NE!!!

In po mojem mnenju bi ti Vesna ki si kar tako brez opozorila(katera opažam na drugih forumih izvenRR)pritisnila na brisanje,morala dobro premisliti kaj si stem sprožila.Že s samim pravilnikom.Pa ne narobe razumet.Normalno da neka pravila morajo bit.Samo že ko si ga prvič predstavila,priznam me je kar na rit vrglo,kaj pa je zdaj to???Ful se mi je zdelo nesramno kaj se zdaj na nas spravljaš ko pa je vse O.K. in nismo nič slabega storile.Sej potem mi je blo vse jasno,ko sem izvedela kaj se dogaja na drugih forumih.samo kot jaz sem prepričana da je še dosti punc ki nikoli nismo na kakem drugem forumu,kot samo na tem našem Zanositev in potem razumljivo da smo zagnale paniko,zakaj kar naenkrat ta pravila.
V nasprotju seveda z nekaterimi puncami(Kimi,Kira,Zara),ki se baje VEDNO javljajo na vse teme na vseh forumih in kar povprek delijo neke nasvete,ki jih sploh ne mislijo z dušo.To baje večino punc moti.Sej se ni treba oglašat na vse.ampak proti temu se pa nič ne da ukrent.sej mogoče je nesramno ker ima vsak pravico povedati svoje(ali pa pač tudi ne).

Ampak kakorkoli pač že,Pio in Piko popolnoma razumem in po pravic vam povem,če se bo tako obnašanje Vesne in RRteam nadaljevalo.....tudi jaz ne bom več hodila na RR,ker sem ful slabe volje da se zdaj to dogaja in mi je hudo.Ful bom pogrešala VAS PUNCE,nikakor pa ne RR,ker RR brez nas sploh NI!!!!!

Če sem koga užalila to ni bil moj namen,povedala sem samo kaj me tišči!Upam pa da se bo vse to kmalu nehalo in bomo spet normalno zaživeli naprej!

saba -> Pravilnik ....... (10.11.2004 10:38:43)

se strinjam z vsem napisanim zgoraj

pupika -> Pravilnik ....... (10.11.2004 10:45:31)

tudi jaz se strinjam in kaj naj rečem, še enkrat pravim, da upam, da bo ta forum to, kar je bil pred tem pravilnikom.

Za pio in Piko, pa bi bilo zelo dobro, da bi se vrnili, kajti one dve sta del tega foruma tako kot vse ostale. Seveda bi vsaka punca tole brisanje vzela tako,kot da je nezaželena na tem forumu in da nima kaj tu iskati. To je zelo narobe, vsaka punca je zaželena in še vsaki smo pomagale z nasveti in obratno.

L&F&B -> Pravilnik ....... (10.11.2004 11:31:31)

:rozica:Jaz na tem forumu še nisem sodelovala, a sem ga vedno zelo rada brala. Ker je bil tako poln topline, pozitivne energije. Včeraj pa sem zasledila, kaj se je zgodilo. V podrobnosti se ne bi vmešavala, ker so punce že veliko o tem napisale. Jaz bi dodala le to, da ni fer, da se je začela sankcija na ravno najbolj neproblematičnem forumu na RR in da vas punce podpiram.
Obdržite pa še naprej to, kar vas dela boljše od ostalih!
Lp:rozica::angel::rozica:

ZARA -> Pravilnik ....... (10.11.2004 11:38:14)

jst vas tud podpiram,sploh Piko in Pio in jima dam cisto prav in SPOSTUJEM njuno odlocitev ...mislim da jih ne bo nazaj...kar me izredno zalosti,ker smo se dobr zastople in vedno je bil kak hec,zdej pa tkole...
Tud jst se strinjam s puncami,ker jih redno berem,vcasih mal sodelujem vcasih pa ne ker se mi zdi da v vsako debato pac ne pasem...
Drz'te se...

mami+Zara

tinkamiška -> Pravilnik ....... (10.11.2004 15:27:53)

Sem človek, ki se mu je najhuje na svetu prepirati. Bolj, ko berem vse skupaj, bolj mi je hudo. Nisem se hotela mešati v vse to, ampak enostavno ne zdržim več. Grabi me jeza in razočaranje. Mislim, tale forum je bil balzam za mojo dušo in zdej me žalosti, ne jezi! Pa sploh ne vem, zakaj je bilo treba izbrisati karkoli, koga je sploh tisti naslov in vsebina žalila, mene sigurno ne! Kvečjemu se mi je prikradel nagajivi nasmešek in na kraj pameti mi ni prišlo, da ga bo nekdo izbrisal.
Eh, nevem, porkaduš, kok me jezi!!!!

Prosim, tisti, ki imate kaj moči, naredite nekaj, da se bo vsaj malo popravila tale zadeva, ker tole ne pelje nikamor!!!!

Tinka

Anitka -> Pravilnik ....... (10.11.2004 19:26:49)

Tudi jaz sem na RR že precej časa. Sem ena od prvih, ki smo začele razvijati temo ZA NAS in NIKOLI, NIKOLI IN PRAV NIKOLI ni bilo nobenega kreganja, ampak je iz punc prihajal le toplina, lepe besede, smeh, veselje.... Tolikokrat sem bila že čisto na dnu, tolikokrat bi skoraj obupala, pa sem se vedno dvignila in velika zahvala gre tudi našima predragima PIKI IN PII, ki ju tako močno pogrešam. Verjetno bi reagirala podobno kot onidve in verjetno bi tako reagirale tudi vse ostale, tudi Kira, Vesna....

Veste kar duši me ob tej krivici, ki se je zgodila puncama in obenem mi gre na bruhanje (pa ne zaradi vaju, dragi moji prijateljici).

Jezna sem in jezna bom še kar nekaj časa in tega dogodka ne bom pozabila in ne oprostila.

Ja in da bi njun pogovor koga motil? Ma dajte no, lepo vas prosim kje ste pa to prebrali. Ja bom povedala še nekaj. Naša tema ZA NAS se je razvila tako, da je bilo najprej ZA ANITO, pa potem za BEJBO...... pa so se pridružile tudi ostale punce in ni bilo nobenih problemov.

Zdaj pa nekdo kar pride in naredi iz naših sproščenih pogovorov, debat celo zdraho. A je bilo tega treba? Pa sem mislila, da so na tem forumu le tople, razumevajoče osebe. Eh je brezveze sploh še kaj pisati, ker se ne bo nič spremenilo, razen seveda to, da RINGARAJA ne bo več to kar je bila, saj ne bom nikoli več tako sproščena, tako zaupljiva...

Se opravičujem, če sem katero nenamerno užalila, a svoje mnenje sem pa le podala.

Pa srečno!

Anitka:metulj:

Stran: [1]