biba77 -> Pravilnik ....... (10.11.2004 9:43:27)
|
Nisem mislila, pa bom vseeno dala se sem eno kopijo: Vceraj nisem mogla zaspati, ker sem non-stop razmisljala o Piki in Pii. Nisem prav vedla, ali bi ta post naslovila nanju ali na Vesno, al naj ga dam pod ta forum al katerega drugega, privat ali ne... Brisanje celotne teme se mi je ze od zacetka zdel zelo oster ukrep pa ob dogajanju na visjih forumih nisem komentirala. Vendar me moti, da je bila izbrisana tema, ki sta jo imeli dve forumovki od katerih nikoli, ampak res NIKOLI, ni prislo drugo kot vzpodbuda in dobra volja, ki smo je se kako potrebne (pa ne samo na tem forumu). Kar nekaj casa pred brisanjem te teme je na marsikaterem visjem forumu potekal dialog (=pogovor dveh). Pa ni bilo ukrepov. Ta post pa je, kolikor berem komentarje, zaenkrat motil .... Vesno. Ceprav sama pravi, da ga ni izbrisala zaradi sebe. Mislim, da z brisanjem tem zelo slabo vplivate na posameznike, ki so temo (zelo verjetno z dobrim) namenom odprli. Predstavljate si, da sedite pri vecerji za veliko okroglo mizo in ze pogovarjate s sosedom; dovolj naglas. Gre za temo, v kateri lahko vsi sodelujejo, mogoce lahko malo hudomusno, vendar se zaenkrat pogovarjata samo vidva. Pa se oglasi nekdo tretji in vama "zabrusi" (to enacim z brisanjem!) VTIHNITA in zalepi usta. Ali bi bili lepo tiho in se potem ponovno vkljucili v prijazen pogovor z ostalimi pri mizi? Kako bi se pocitili. Mislim, da je boljse kot brisanje teme, vzpodbujanje k samokontroli. Kogar moti in ne more mimo ali biti tiho ob njej, naj komentira, vendar naj bo pripravljen na odgovor (lep ali ne, saj vsak zavzema svoje stalisce in se zagovarja kakor pac zna).Ostali naj temo ignorirajo. In se enkrat: Vem, zakaj ste zaceli te ukrepe izvajati. Redno spremljam dogajanje na RR. Mogoce me se najbolj moti, da ste zaceli z brisanjem tem se preden ste odprli klepetalnico. Sicer pa, kdo pa pravi, da bodo tam samo prijazni odgovori?!? Ja, pa se to: Slo je vendar za registrirani in prijavljeni forumovki, ki smo jih vse poznale!! No, se k Piki in Pii: Mislim, da bi se vseeno morali vrniti nazaj! Ne zato, ker sta po mnjenju nekaterih prevec obcutljivi in sta napacno reagirali. Ljudje smo razlicni... Temvec zato, ker vedve sta RR. Skupaj z ostalimi, ki smo tukaj in vsemi tistimi, ki se vsaki dan pridruzijo. Saj vsake toliko gre katera; a ne z tako grenkim priokusom.... pa se VRNE. Pozitivna ali ne ... z novimi izkusnjami ali vprasanji... A rade volje se vrnejo. Meni (in verjetno se marsikateri) manjkata ze zdaj!!! Ce sta prebrali do sem, razumeta, da se ne strinjam s tem, kar se je zgodilo. Vseeno mislim, da bi bilo bolje za vaju in nas, da prideta nazaj v naso druzbo; za medsebojno podporo in pomoc v tezkih trenutkih in za sirjenje veselja v dobrih. Premislita se enkrat... In se na koncu... Moj post je samo rezultat mojega razmisljanja in neprespane noci, ki je za menoj. Ce sem koga uzalila, se opravicujem,tudi kritiko bom sprejela - ne bom pa je javno komentirala. Tudi ne zelims tem postom pomagat pri deljenju forumovk na eno ali drugo stran, ker je pac vsak ravnal, kot je mislil, da je prav. Jaz pa ostajam na RR. Trenutno zelo zalostna, biba77 :miska: Ps: Punce, vse vas mam rada!!!
|
|
|
|