Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 23.7.2007 13:13:21
|
|
|
|
laurago
|
Predlagam: Jakob, Janko, ali pa Gorazd (tako je ime tudi našemu tamalmu) Julija, Erika, (Ana) Marija Od tvojih mi je pa še najbolj všeč Oliver, za pa nobeno kaj posebnega mogoče edino Karolina
< Sporočilo je popravil laurago -- 23.7.2007 13:16:16 >
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 23.7.2007 14:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Al bina- Katarina je ok, ampak je tako ime tamali od moževega bratranca s katerimi smo kar dosti v kontaktu. Bi bilo malo čudno. Martin - je pa moj stric.. Še toliko bolje, da so to družinska imena. Saj na Hrvaškem jih itak veliko dajejo-po tetah, bratrancih, sestričnah,...... Lahko je tudi Martina za punčko, meni je lepo. In če ste v dobrih odnosih bodo prej ponosni kot užaljeni, da ste izbrali njihova imena, se ti ne zdi?
|
|
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 23.7.2007 14:31:16
|
|
|
|
mehurčica
|
Nadja Gregor
|
|
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 24.7.2007 22:01:33
|
|
|
|
F*S*M
|
Kristina, Martina, Bernarda, Karmen, Benjamin, Martin, Peter, Tomaž, Borut, Milan, Zlatko,
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 3.8.2007 13:26:51
|
|
|
|
skuštrana
|
Sem pregledala vaše predloge pa mi skoraj nič ne potegne - ali je prepogosto, ali mi ni všeč, ali pa ne paše k čudnemu priimku No, na spisek se je uvrstila še Erika.. Kaj pa mislite o Arsenu? Men je full všeč, je tako močno ime pa še preveč pogosto ni. Že vidim, da bo tole izbiranje imen podobno kot prvič - vse v zadnji tren
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 3.8.2007 15:54:52
|
|
|
|
valči
|
Arsen mi je ful dobro ime Me spominja na pevca Arsena Dediča,ki poje meni prelepo pesem-Pegasto dekle,ki me spominja na krasne dijaške dni Arsen in Erika,super izbor
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 3.8.2007 16:07:02
|
|
|
|
pika30
|
Meni je tudi všeč Oliver in Arsen,kaj pa Arthur in Kevin sta tudi lepa,jih ima kolegica iz Rusije. Za punčko Apolonija,Sofija,Nadja in Katarina.
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 6.8.2007 12:59:45
|
|
|
|
kaycha
|
ce ze, potem Oliver in Sofi(j)a
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?