|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 8:16:08   
dory
Res,da smo do sedaj celo prespali eno noc, pa vseeno zadnjih nekaj dni niti za par ur ne morem zaspati..tamalga tko matrajo zobki in od enih zjutraj mamo pestro...se zdele je poln energije in skupaj z mano visi na RR :)...jaz pa z veliko dozo kave in novo platko U2 drzim ocke pokonci :)

Se se katera vpise v klub ponocnjakov?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 8:22:06   
TIMMI
Mi pa že par dni sploh ne spimo ma pa tri mesce,pa sploh ne vem kaj ga muči.Je pa spal do pred enega tedna vse noči sam pojedu je pa je že naprej spal.
Sigurno nas je polno mamic za ta klub.
LP:zmeden2:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 8:22:47   
Anonimen
Jaz tudi, ampak iz različnih razlogov enkrat študij :ups:, drugič :grrr: zobki in muhavost naše pike poke, tretjič pa ni razloga in :sloncek:.
pa, pa in en dober :kava:, jaz že tud letim po drugo dozo!!!

Ups....ne morem brez RR in se vračam nazaj

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 8:23:48   
TARA in MAJ
Evo teja še mene v klubu:)- tud našga matrajo zobki na zgornji dlesni ma že kar belo pa zobek noče in noče ven ponoč spi pri meni ker v svoji postelci nebi tud malo zaspal je tko nemiren celo noč in skoz pomalem stoka jes pa zjutraj kot kakšna cunja upam da bo kmalu bolje sedaj pa velka doza:kava: potem greva na fizoterapijo in potem še na:torta: LP.TARA:sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 8:26:37   
BARBARA R.
Očitno počasi tudi pri nas delamo na tem. :(

Kako veš ,da so krivi zobki? Je možno ,da jih mučijo samo proti večeru in ponoči?
:((Zadnje dni se nam namreč to dogaja.Samo jok in jok in nič je ne pomiri. :(( So me že obtožili da je kriva nova mlečna kašica,ampak ko jo poje za zajtrk,nimava nobenih težav.Ne vem zakaj bi jih potem imela za večerjo.
Mož vsak večer nori in se razburja."jaz imam jutri službo!" Kot,da je naša "služba" z otroci kaj manj naporna.

:muca:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 8:29:31   
dory
Kako vem da so zobki? Ker neprestano grize karkoli mu pride v roke in pri tem joka...pa tudi dlesni ima cisto zatecene in bele...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 8:32:51   
Anonimen
Ciao Teja!! moram se pohvalit naš Timi pa je samo občasni ponočnjak,le kadar je z njim zelo hudo drugače pa spi kot top celo noč od devetih zvečer pa do devetih zjutraj včasih tudi dlje:)-:)-:)-:)-:)-9nebesa9nebesa

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 9:11:07   
Mojca20
Še ena ponočnjakinja v klubu! :((Dons sploh ne vem :zmeden::zmeden: kolikokrat sva bila pokonci, vem samo za ob 1.00, 3.00, 3.30 in vstala sva ob 50.45!

Zjutraj pa eno veliiiiiiiiiko:kava::((, pa akcija! Seveda :duda: nadoknadi dopoldan, jaz pa moram kuhat! Me veseli da vem, da nisem edina!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 9:16:58   
Lunca1
Jaz pa očitno že za pol treniram. Danes sem se zbudila že ob 3.30, pa pol nisem nazaj zaspala. no sem dala vsaj oblekce in plenice prat:)-.

LP Lunca (37t)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 10:53:37   
kimi
moj že nekaj časa joka ko daje vse v usta zobkov pa nikjer. Sem že neučakana:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 11:30:43   
ZARA
teja.,jst se ne morm vpisat,med neprespane sej ves...8);)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 11:47:41   
Donja
Tudi jaz se pridružujem klubu ponočnjakov, pa ne zaradi bebice ampak zaradi hrbtenice. Me kar precej boli. Pa mi je zdravnica dala auparin za sproščanje mišič in če to tableto spijem pa imam nočne more in se prav tako ne naspim. Berem ali gledam tv do polnoči, pol pa se do jutra premetavam in dremam. Po 10 krat se zbudim. Bi raje imela :duda: in se zaradi njega zbujala, ker to enkrat mine, kdaj pa bo meni pa nimam pojma.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 12:01:03   
neja23
Tudi mi se lahko vpišemo. Imano sicer že osem zobkov, pri enajstih mesecih, tako da ne vem kaj bi bil vzrok da naša pika ne spi:zmeden:. Do tega tedna je spala v svoji sobi,brez kakršnega koli problema, ta teden pa se neprestano zbuja. Če jo dam pa k nama spat pa ni problemov:grrr:. Sploh ne vem kaj jo je pičlo.

Lep pozdrav pa da bo današnja noč kaj boljša:sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 13:25:42   
Tiki
Še eni ponočnjaki. Ta vikend je dobil spodaj dva zobka, tako da se trenutno zbujamo le še 3x na noč. 6 ur supaj, pa itak že dve leti nisem spala (prej je bila sestrica glavni akter). To bo luksuz, ko bomo spet normalno spale ponoči 9nebesa ... upam, da čimprej.
Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 15:14:26   
Ro-La
JAAAAAAAAAAAAAAA tudi mi smo od osmega meseca v klubu ponočnjakov. Prej je od začetka prespal celo noč, potem pa kar naenkrat CAK, kot bi ga odrezal, se zbuja 5krat na noč- najmanj. En teden smo se zbujali na pol ure in manj (takrat je prikukal ven šesti zobek:bravo: ). Saj bo.....kdaj:zmeden: Jaz pravim da takrat ko bo dvajset star, pa se naš ati ne strinja z mano. Pravi, da takrat ne bomo spali, ker bo mulc po diskačih skakal, pa bova v skrbeh- hehehehe.

Glavno da smo zdravi, pa da imamo :kava: za pit.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 16:17:02   
mehurčica
No, mi David pa se je odločil, da ne bomo več ponočnjaki. Od dobrega 9.meseca ponoči spančka. Vedno bolj pridno.:) Sedaj je celo 2 dni zjutraj še potegnil-včeraj za 1,5h(do 9:30), danes pa do 9h!

Bom zdaj zagnjavila mojega, ko pride domov, da skenira strani o spanju iz te knjige, ki jo imam. Mogoče se bo pa našlo kaj takega, ko bi vas zanimalo. Jaz ko jo berem, sem vsakič presenečena in si govorim:aja, sej res, kako nisem mogla tega sama pogruntat.:)-

Pa-pa:miska:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 19:24:42   
niki5
Še ena ponočnakinja.. Če mali spi, nam pa večji dela težave. Prejšnji torek je dobil vročino 39.7 in sem ga celo noč močila, tuširala, ker mu je nisem mogla s sirupom zbiti. Naslednji dan pa ko da nič ne bi bilo, nobene vročine :zmeden: To noč je imel pa drisko in si lahko predstavljate.. prepozno je prišel na stranišče.. ali ima pa druge fore, sredi noči vklopi svoj prilubljneni CD ali pa odpira vrata spalnice in svoje sobe, da nas potem vse zebe, ker je hodnik hladen. :ups::ups:

Svit pa dopoldne štrajka in noče spati :( jaz sem pa še zbirčna postala glede kave, pila bi samo tisto iz lokala (doma mi nobena ne paše) :ups:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 20:01:17   
puncica
Ma ja mi smo še vedno člani in verjetno bomo še dolg, ker nič ne kaže da bi kej več spal. Zdej se je princeska celo spomnla da je najbolj fajn se ob treh al pa dveh zbudit, pa bit budna do 5, ko mora ati ustat, pa klati pa brca, celo po jogiju je začela doučt, pa piska vriska, se ful naglas dere (ne joče:)-, prav dere) (očitno bo imela glas po men), pa seveda ati pa mami morta bit pokonc če ne ni zanimiv, pa se pogovarjat z njo, pa se igrat "garažo" (pokrivanje s koutrom), skratka takrat je čas za igranje in ona že ne bo spala.

Ma kje so tisti cajti ko smo celo noč prespal:zmeden2:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 21:22:31   
Blanka77
Tud jaz se vpisujem v ta klub. Ob osmih zaspi, potem pa od desetih do pol dveh na pol ure želi vodo in dudo, ob dveh je, potem pa spi do šestih. Nimam pojma, kaj jo pika. To se dogaja že skoraj 4 tedne. A so zobki? Upam in komaj čakam, da se bo zasvetil v njenih malih ustkah.


Mirno noč vsem. HA-HA-HA

P. S. A je kdaj bolš?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Klub ponocnjakov
10.11.2004 21:44:23   
marita
oj teja,

tud mene so doletele neprespane noči, sploh ne vem več kdaj smo nazadnje dobro spali.

Sem pa naši mali piki dala v posteljo enega plišastega medvedka in se sedaj k njemu stiska tako da je bolje. Se mi je več kot mesec in pol zbujala po 5 ali 6x na noč. Sedaj ene par dni pa 2-3 krat. Upam, da sem jo malce ukrotila.

Tud mi nestrpno čakamo zobke.

Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?