|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jajčniki bolijo za znoret
22.7.2007 20:33:41   
Anonimen
Zdi se mi, da me pri 1. nosečnosti jajčniki niso boleli proti koncu nosečnosti. Zdajle pa na trenutke za znoret. Vsake toliko časa.

Popadki verjetno niso, ker sem jih 1. čutila drugače.

A me tako brca v jajčnike (brala sem, da je tudi to možno, vendar npr. takrat ne čutim gibanja, ampak potem) ali pa so tudi taki začetni popadki možni, mogoče kakšno vnetje user posted image . Kot, da bom zdaj zdaj dobila M in to zelo močno.

Sicer se pa že dva dni tako slabo počutim, kot pred PMSuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jajčniki bolijo za znoret
22.7.2007 20:41:07   
Pingvinčica
Kaj pa če se je res začelo? Naj ti povem, da jaz pol 4 sploh nisem čutila nekih popadkov, me je sam tak čudn zabolel  vsake tolk časa pa sem potem že pred 6 držala Tio v naročju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2007 20:48:27   
Anonimen
Kaj pa če se je res začelo?

Saj še nisem bereit user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2007 20:50:24   
Strawberrie Cherrie
user posted image , mene so 1teden pred porodom in do popadkov boleli jajčniki, da se nisem mogla premikat. G mi je svetovala, da lahko vzamem kako polovičko lekadola, to je bilo pa to. Pasalo mi je tudi, da sem si fejst koco(deko) okoli navila, tam doli nekje pod trebuhomuser posted image - no, potem je bil četrtek, pa so me tako boleli jajčniki, da sem jokala - ampak pomojem se je mali želel naštimat na pravi položaj user posted image , v petek skorajda hodit nisem mogla, ampak sem še vseeno šla v fasngo user posted image user posted image , v soboto zgodaj zjutraj sem pa dobila popadke. In potem je šlo zelo hitro!

Če sklepam po sebi, boš ti v roku 1tedna zibala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2007 20:52:33   
Pingvinčica
Pol se pa pospešeno bereitiuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2007 20:56:43   
Strawberrie Cherrie
Ja, nehi po RR skakat, pa počasi začni pripravljaz stvari za Mašo!

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2007 7:03:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Ja, nehi po RR skakat, pa počasi začni pripravljaz stvari za Mašo!

Saj imam že vse pripravljeno, user posted image psihično še nisem bereituser posted image .

Pa mali je začel nekja štrajkati in mi živce žre. Samo izsiljuje mamo, pa jokca cel dan user posted image , za vsk drek, pa skoz ga moram za roko držat. Mogoče pa čuti, da bo prišla sestrica kmalu in da ne bo več edinček.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2007 8:49:41   
2 Sraki
Mene so isto boleli kot user posted image . Sem mislila, da bom šla dober mesec prej že kar rodit. No pa se je konec koncev izkazalo, da sem šla celo en teden čez rok. Tako da to vsaj pri meni ni bil znak, da se porod hitro približuje.

Čutila pa sem jih tako, kot neke vrste popadek, ki prime pri jajčniku in traja tudi kakšne pol minute.

Mislim, da se telo samo pripravlja. Dolgoročno user posted image .

Vse dobro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2007 12:13:42   
arielca
Jaz sem bila tudi dan pred porodom sitna kot v času PMS. In popadkov sploh nisem čutila, samo špikanje v jajčnikih. No, izkazalo se je, da je tut to OK za rodit user posted image .
Srečno, Paštetka user posted image user posted image user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2007 14:14:39   
*lenc@*
Paštetka, čaw. A sramne kosti pa ni možno, da te bolijo. K mene tud dol kar boli, pa se mi zdijo sramne. K je to zdaj vse tako podobno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2007 9:59:41   
Anonimen
Lenča tudi je možno. Nazadnje te bo še rit bolela - ampak to je za desert user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?