Caia
|
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 pozdrav se od mene sem se nasmejala, kot ze dolgo ne ,ob branju do solz... hvala Pastetov kruh... za komentarje drugace pa mislim, da je odlocitev vsakega posameznika, kaj in kako...lahko razglabljamo o okolju in cenah, na koncu se odlocimo kot nam je prav.onesnazujemo vsi, tako in drugace, ne samo z usranim planicam, alergije imajo otroc na ene al pa druge, moj najmlajsi brat je imel celo na bombaze..ampak saj ni vazno..o umetnih stvareh v planicah pa,,,,..otrok pride v stik z toliko svinjarije, da planice ne bojo nic kaj spremenile... lahko ze zacnemo pri zraku, kje je pa ostalo.... pri meni osebno gre za uporabnost....sem se pac tako odlocila, po neskoncnih pranjih in spiranju bombaznih, pa namakanju...jaz pricakujem dvojcke, pol se mi pa res lahko zmesa pri navadnih.... moje mnenje..... p.s.pa se toliko je stvari, ki so se bolj skodljive in zakopane se vec kot 500 let, pa sploh ne vemo...bog vedi kaj vse pojemo kar pride iz zemlje, v kateri je bogvedi kaj...kje so pa pesticidi in vse ostalo....ne vem no.. Prav imaš, so pa nekateri, ki se jim ni težko malce potrudit za to, da bi naši otroci imeli lepši svet... v smislu mali koraki pri posamezniku,... veliki koraki za svet... spoštujem vse vas, ki ste se odločili za bombažne...
|