julam -> RE: Vrtec ali varuška (21.7.2007 16:44:00)
|
Pri nas najprej ni bilo kaj za razmišljat: prvi fantek je aprilček in ni bilo variante za vrtec. Pa smo dobili fajn varuško, pri kateri je ostal 1.5 leta. Sept gre pa končno v vrtec. Ta drugi sinko je septembrček, smo dobili vrtec že za letos (bo star 1 leto), pa bo kar pri varuški eno leto, ker imamo fine izkušnje. Najbolj pomembno se mi zdi to, da so večino časa na njenem vrtu, torej na zraku. Družba ni problem, ker je skupinica 2-3, pa še soseda prileti s svojimi. S tavelikim so se veliko ukvarjali, kar se vidi na razvoju - za svojo starost veliko ve in zna, govori ogromno in zelo pravilno, fizično je v neverjetni kondiciji,... Skratka jaz sem bila zelo zadovoljna, zato bo tamali pri njej do drugega sept. Se pa strinjam, da ima vsaka plat + in -. Zadnje mesece sem začela opažati, da tavelikemu manjkajo otroci njegove starosti, saj je postal pri varuški kar dobro leto starejši od drugih (pač se skupinica menja) in se je začenjal dolgočasiti. Tako da se vrtca zelooooooo veseli. Srečno pri odločitvi.
|
|
|
|