|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne ve več kaj bi mi storila
24.7.2007 10:25:10   
Micy
Mislim, da nobena mati ne bi brez razloga počela kaj takega.Edino, če je umsko prizadeta.
Zakaj ljudje obsojamo samo eno stran? Dobro bi bilo slišati še drugo, ker, tam kjer je ogenj je tudi dim.
Tudi, če bi mati hotela tebi škodovati,sigurno ne bi grdo govorila o vnukih in jih osirala po socialni.Oprosti, ampak meni v tej zgodbi nekaj smrdi in ponavadi se ne motim.user posted image

Pa kaj se pa ene greste tuki ej.
Kr neki napadate.
Sam neki  da vam povem, moja mama nikoli ni imela razloga da bi me lahko zmerjala pa me je!!!!!
Nikoli ji nisem dala povoda zato. Bila sem stara 14 let ko sem šla delat, ker če nebi šla delat nebi imela denarja niti za mesečno karto do Ljubljane. Hodila sem delat in v šolo. Naredila sem srednjo upravno administrativno. Ampak če bi bilo po njeno bi bila trgovka, ker se ji nisem pustila me je ozmerjala in govorila da itak ne bom nikoli naredila te šole ker sem zabita, kot moj fotr. Vedno me je zmerjala s prekmursko ciganko, ker je pač moj oče prekmurec in sva se imela zelo rada, vedno sva držala skupaj. Moj fotr je pil, zdaj je že tri leta ozdravljen alkoholik. On je bil edini ki me je držal pokonci, in me podpiral pri moji šoli. zelo mu je bilo hudo ko sem odšla od doma, takrat je potem tudi zapadel v krizo, da je na koncu pristal v psihiatrični bolnici in potem na zdravljenju na poljanskem nasipu. Tudi on je večina pil samo zaradi moje mame. Ona hoče imeti komando nad vsem, pri nama pa je pač ni  dobila in zato naju ni marala.
Delala je kot kuharica, zdaj je 4 ure v pokoju 4 ure pa še dela. No in včasih ko sva bili še obe iz sestro doma, je pri nas dan med počitnicami izgledal takole:
ob pol dveh je prišla domov in se butnila direktno na kavč v dnevni sobi, potem pa nama je diktirala, posodo pomit, cunje oprat,zlikat, skuhat ona pa je cel popoldan ležala in gledala telenovele. Ko pa kaj nisem hotela naredit ker mi je bilo tega dovol, sem bila ****, ****, prekmurska ciganka in to se je ponavlalo z dneva v dan dokler nisem povedala atiju. Ati ji je rekel da če jo bo še enkrat slišal kaj takega reči , da se ji ne bo dobro pisalo, ampak verjemte ni dosti pomagalo. Čez dve uri je bilo isto ker je bila jezna da sva z atijem tok povezana in da drživa skupaj. Bila sem spet od kurbe do ne vem česa. No potem pa je bilo meni tega dost ko sem dopolnila 17 let mije enkrat počil film in ji rekla:
da dokler me ne bo videla na cesti da nekomu dajem fu***za denar mi ne bo govorila d asem ****, ko pa me bo vidla mi pa naj reč da sem  ku***.
No potem je kmalu zaključila s tem zmerjanjem, ker mi je bilo dovol. Potem pa sem spoznala mojega fanta inko sem začela resno hodit z njim sem se začela še bolj zavedat kakšno mamo imam. Ko sem videla mojo taščo, kako hodi na šiht delat po 12 ur kot kuharica tako kot moja mama, pri tašči živim že 5 let pa je niti enkrat še nisem videla da bi se vlegla ko pride iz službe, niti enkrat , še nisva imele nesporazuma.  No in moja mama je mojega dragega zmerjala s prascem še preden ga je spoznala in veste zakaj ker jiv nisem hotela prinesti v posteljo paradižnikove solate, (nikoli mi ni bilo všeč da se je v dnevni sobi)sva se sprle in mi je rekla da odkar sem s tistim prascem sem še večja **** k sm bla. No kaj pravite. nO in pri tem prepiru sva prišle tako daleč da sem ji rekla da bom odšla še predn bom stara 18 letm ona pa mi je rekla, kaj a misliš da te bo kar maral, poglej se kakšna si a misliš da te bo kr k seb uzel al kaj. Moj lubi je to vse spremljal kr sem mu vse povedala in mi je rekel da če bom hotla pridt k njemu so mu vrata na stežaj odprta in drage moje punce 24 julija leta 2003 sem bila zadnjič doma. Tisti dan sva odšla na morje. Prvič sem bila na morju. Ko sva prišla iz morja sem se preselila k njemu, domov sem hodila samo š eza viken in vsak vikend z novo vrečko odšla k njemu, mojega očeta pa je zvilo vsakič bol. Nakar se je junija leta 2004 hotel obesiti ker ni videl več rešitve iz njegovega bednega življenja. (imel je veliko težav, med drugim tudi to da je naredil prometno nesrečo v vinjenem stanju in ta ga je pognala v bedo, ker ni vedel kako bo plačal kazen, ker je imela že tako polno glavo dolgov in vsega boga, se je odločil da naredi samomor). Odšel je za tri dni tretji dan pa se je javil mami na telefon, a ni spustil niti glasa, jaz sem bila takrat v šoli šlo se mi je az oceno pri nemščini, popravljala sem da nebi dobila popravca. In nakar me kliče pol sestra da naj hitro pokličem atija da samo mene bo poslušal nikogar drugega noče. In res jaz letim v šolsko stranišče in ga pokličem. Ga vprašam ati kje si on pravi v gozdu, pa kej u gozdu mu rečem on pravi ti bom zvečer povedal, sm mu rekla takoj zdele mi povej. NO in mi je povedal. Rekla sem da naj počaka tam da ga pridejo iskat in da ga imam rada in da brez njega ne morem živet, ker ga rabim da mi bo pomagal pri nemščini, ker sem dobila popravca. On mi je rekel da me ima rad in da mi bo pomagal. NO ko sem prišla domov je sedel na stolu k kup nesreče ves dehidriran čist gotov, nakar sem se vsedla k njemu in oba sva zajokala. Potem sem ga vprašala če gre zdravniku in rekel je da si sam ne more več pomagati, da ga je pijača tako daleč pripeljala. MOja predraga mami pa se je hinavsko nasmihala za kuhinjskim pultom in zavijala z očmi. NO to je en del moje zgodbe več vam pa povem če bo kero kaj zanimal. Tiste ki me poznate, veste da je vse to res, in me ni strah da bi me kdo  prepoznal ker govorim samo resnico in me ni sram povedati kako mamo imam in kako garjavo življenje sem jaz živela ob njej. Tako to je vse kar sem hotela povedat.

lepo se imejt še naprej.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
24.7.2007 10:32:42   
Anonimen
Micy, vsak lahko pove svoje mnenje, tako, kot si ga ti.In nihče nikogar ne napada.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
24.7.2007 10:39:16   
Micy
[quote]Tudi, če bi mati hotela tebi škodovati,sigurno ne bi grdo govorila o vnukih in jih osirala po socialni.Oprosti, ampak meni v tej zgodbi nekaj smrdi in ponavadi se ne motim.[/quote]

A to je zate mnenje.?????

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
24.7.2007 10:53:00   
Anonimen
Draga Micy. V tebi je toliko prezira do matere, da takoj ko slišiš, da se nekdo pritožuje čez svojo, misliš, da je tudi njegova takšna.Razumem te, saj je moja zgodba veliko hujša, vendar sem materi odpustila, čeprav pozabila ne bom nikoli.Sama osebno nisem mogla živeti s sovraštvom v sebi, ker s tem sem škodovala sebi in tistimi, ki so bili v moji bližini.Živeti moram naprej in se truditi, da sama nikoli ne bom takšna, da bom znala otroku nuditi vse tisto, kar sama nisem dobila.S tem mislim na čustva, ne materialne stvari.
Veliko sem premišljevala o svoji mami s katero sem zdaj v normalnih odnosih, čeprav jo nikoli ne bom mogla imeti tako rada, kot naj bi imela rada  hčer mater.
Upam, da boš čez leta mislila podobno in ne boš vse matere, ki niso idealne dala v isti koš s svojo.To ti od srca želim.user posted image

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
24.7.2007 11:54:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Micy

24 julija leta 2003 sem bila zadnjič doma.

Kar nekaj časa je že minilo od vseh grozot, ki jih opisuješ. Verjamem, da si še vedno jezna in polna gneva, vendar mislim, da je napočil čas, ko boš morala s svojo preteklostjo "poračunat" in it naprej. Zate ni dobro, da še vedno tako živo vse to podoživljaš.
Drži se in srečnouser posted image

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
24.7.2007 13:26:41   
Micy
Punce kako naj pozabim in oprostim, poračunam s svojo preteklostjo, če pa vedno znova pokaže svoj isti obraz nikoli se ne bo spremenila, jaz pa se ne mislim zaradi nje več sekirat, sem v življenju preveč pretrpela zaradi nje. Vedno znova se trudim, ko pridem na obisk da se ne skregave, ampak vedno nekaj najde, vedno me zanče "PIKAT".
Svetujte mi kako naj poračunam, vedno ko sem na obisku sama sebe bremzam da ji ne zmečem v obraz vsega kar mi ljudje in sosedje poveja, kaj vse govori o meni. Še sosede so mi začele pravit kako grdo govori o meni. Kako si sploh upa njim to razlagat, ko pa so mi sosede večkrat pomagale ko sem se prišla zjokat k njim. Kako si upa njim to razlagat, ki so mi večkrat tudi denarno pomagale, medtem ko je ona denar zapravljala za mnogo bolj trapaste stvari, kot je naprimer sesalec ki ga nikoli ni dobila, in kot je naprimer zepterjeva posoda ki je tudi nikoli ni dobila ampak 100 bivših mark je šlo pa vseeno v zrak;;...... ah pa kaj čem vam razlagat.

Lepo se imejte.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
24.7.2007 13:43:06   
Anonimen
Pozbiti ti ne treba, oprostila boš lahko, ko/če bo čas za to. Sama s seboj se moraš "zmenit", da ti te stvari ne bodo šle več tako do živega. In ko prideš k mami na obisk in te začne spet zmerjat, se samo obrni in pojdi ven. Nisi je dolžna poslušat. Sosedam pa tudi lepo povej, da naj ti nehajno govorit kaj vse o tebi mama njim govori. Saj še sama predobro poznaš celoten repertoar... Nehaj jih poslušat - vse skupaj. Ni vredno. No, to je moje mnenje.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
24.7.2007 14:22:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam vso pravico biti anonimna.Tudi jaz imam za to razlog.Pa še to.Tudi Celjske socialne delavke poznajo tale forum.

Mislimuser posted image Nimam besed. A imaš kaj otrok????????
Grožnjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
24.7.2007 14:46:39   
Anonimen
Micy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz ne morem oprostit svojemu fotru, ker me je hotel dat v rejo, ustrelit ipd. Enkrat je celo plinsko bombo nastavil sredi stanovanja in jo odprl. Da ne rečem kolikkrat smo bežali sredi noči od doma.
Žal mu ne morem oprostit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
24.7.2007 15:03:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Micy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz ne morem oprostit svojemu fotru, ker me je hotel dat v rejo, ustrelit ipd. Enkrat je celo plinsko bombo nastavil sredi stanovanja in jo odprl. Da ne rečem kolikkrat smo bežali sredi noči od doma.
Žal mu ne morem oprostit. user posted image

user posted image user posted image user posted image
in micyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
24.7.2007 15:14:16   
Anonimen
Vse ki govorite o tem da je treba staršem oprostit.....dobre ste če vam ratuje. Moj ima "očeta" ki ni vreden da diha isti zrak kot ostali. Res ne. In na konec pameti mi ne pade da bi mu govorila naj mu oprosti. On pravi da nima očeta. Zanj je mrtev. In se z njim sploh ne ubada. Oprostil ne bo nikoli. In jaz tudi ne vidim razloga zakaj bi. Kako sploh lahko oprostiš nekomu ki naj bi te imel brezpogojno rad, ti nudil normalno življenje.....pa tega ni počel....ampak je posvetil celo življenje temu da psihično uniči svoje otroke, jim dokaže da je on glavni, najboljši, jih 20 let ponižuje, povzroči da nimajo nobenega lepega spomina iz otroštva, povzroči da se moški pri 30ih zbuja zaradi nočnih mor, .....
druga anonimna.....tudi moj "tast" je nastavil plinsko bombo v hišo, ko je bil doma samo njegov najstarejši sin(moj partner) in je on to vedel.user posted image
Tega se ne da oprostit.
Lahko samo poizkušaš pozabiti ta del svojega življenja in probaš živeti normalno in se maksimalno potruditi da se tvojim otrokom tudi sanjalo ne bo kako je imeti uničeno otroštvo.
Naredi pa tako otroštvo lahko čudovite ljudi. Moj je živi primer tega. Taki ljudje so redki in dragoceni. Cenijo vse lepo na tem svetu. In delajo vse kar je možno da niso niti približno podobni svojim staršem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
24.7.2007 15:25:55   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Vse ki govorite o tem da je treba staršem oprostit.....dobre ste če vam ratuje. Moj ima "očeta" ki ni vreden da diha isti zrak kot ostali. Res ne. In na konec pameti mi ne pade da bi mu govorila naj mu oprosti. On pravi da nima očeta. Zanj je mrtev. In se z njim sploh ne ubada. Oprostil ne bo nikoli. In jaz tudi ne vidim razloga zakaj bi. Kako sploh lahko oprostiš nekomu ki naj bi te imel brezpogojno rad, ti nudil normalno življenje.....pa tega ni počel....ampak je posvetil celo življenje temu da psihično uniči svoje otroke, jim dokaže da je on glavni, najboljši, jih 20 let ponižuje, povzroči da nimajo nobenega lepega spomina iz otroštva, povzroči da se moški pri 30ih zbuja zaradi nočnih mor, .....
druga anonimna.....tudi moj "tast" je nastavil plinsko bombo v hišo, ko je bil doma samo njegov najstarejši sin(moj partner) in je on to vedel.user posted image
Tega se ne da oprostit.
Lahko samo poizkušaš pozabiti ta del svojega življenja in probaš živeti normalno in se maksimalno potruditi da se tvojim otrokom tudi sanjalo ne bo kako je imeti uničeno otroštvo.
Naredi pa tako otroštvo lahko čudovite ljudi. Moj je živi primer tega. Taki ljudje so redki in dragoceni. Cenijo vse lepo na tem svetu. In delajo vse kar je možno da niso niti približno podobni svojim staršem.

Karin, saj to je to. Saj oprostitev ne pomeni nujno, da govoriš oprosti in potem si vsi padejo v objem in oh in sploh. Tvoj partner je oprostil na svoj način, ga je izbrisal in se z njim ne obremenuje več. Ga ni.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
24.7.2007 15:36:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

Karin, saj to je to. Saj oprostitev ne pomeni nujno, da govoriš oprosti in potem si vsi padejo v objem in oh in sploh. Tvoj partner je oprostil na svoj način, ga je izbrisal in se z njim ne obremenuje več. Ga ni.

Ja jaz osebno vem da si nebi želela nikakršnega odnosa z takim človekom. Oče oz. mama gor al pa dol. Dokler imaš take ljudi okoli sebe težko normalno živiš.
Če mojega kaj vprašajo o očetu ga imenuje biološki oče. Nikoli samo oče. Ker ga pač ne smatra za očeta. Ker edino tako živi v miru.

Nikjer ne piše da je potrebno imeti stike z starši oz. komerkoli če nam ti povzročajo gorje in onemogočajo normalno življenje. Včasih je potreba potegniti črto in se postaviti zase in za ljudi ki jih ljubimo.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
24.7.2007 15:40:01   
Enolla

IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

Ja jaz osebno vem da si nebi želela nikakršnega odnosa z takim človekom. Oče oz. mama gor al pa dol. Dokler imaš take ljudi okoli sebe težko normalno živiš.
Če mojega kaj vprašajo o očetu ga imenuje biološki oče. Nikoli samo oče. Ker ga pač ne smatra za očeta. Ker edino tako živi v miru.

Nikjer ne piše da je potrebno imeti stike z starši oz. komerkoli če nam ti povzročajo gorje in onemogočajo normalno življenje. Včasih je potreba potegniti črto in se postaviti zase in za ljudi ki jih ljubimo.

Se strinjam - zelo drži vse kar si napisala. Govorim iz izkušnje in ne na pamet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
24.7.2007 15:40:52   
Anonimen

Res je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
24.7.2007 15:42:45   
Anonimen
Enola od mojega polsestra tudi živi v NG.-a sve v žlahti?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
24.7.2007 15:59:51   
Anonimen
Berem, kar je napisala prva anonimna o svoji materi in se sprašujem, kako lahko mi vemo, da je njena mati res takšna in verjamemo samo njej. Zmeraj obstajajo dve plati in nikoli ne moremo nekaj sklepati, če ne vemo kakšno je dejansko stanje.
Kaj če je mati ukrepala, da bi zaščitila vnuke? Kaj pa če je videla, da v družini vlada alkohol in otroci zaradi tega trpijo? Če je ukrepala zaradi tega, da bi zaščitila vnuke ji dam prav.Tudi sama bi tako storila, če bi videla nekaj, zaradi česar otroci trpijo.Ne moremo obsojati matere, ker situacija je lahko čisto drugačna.
Če anonimna ni nič kriva, potem lahko veliko stori.Lahko prekine stike z materjo in gre s čisto vestjo do socialne.Zakaj jo tako skrbi, če bodo otroka na socialni zaslišali, ker če ni nič narobe, se ni potrebno sekirati.
Otrok pa sigurno ni majhen, če piše,da je imel opravka s policijo, zato bo znal sam povedati, kaj je res in kaj ne.
Res me moti, da se na podlagi ene zgodbe sodi tudi tistemu, ki se ne more braniti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
24.7.2007 16:04:30   
Anonimen
Odgovarjamo pač anonimni in ne njeni mami. Če bi pisala njena mama je čisto možno da bi bili čisto drugačni odgovori. Ampak vprašanje je od anonimne. In nikoli ne moremo vedet kaj je v ozadju. Zato komentiramo samo tisto kar vemo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
24.7.2007 16:08:51   
mika
Saj oprostitev ne pomeni nujno, da govoriš oprosti in potem si vsi padejo v objem in oh in sploh.

oprostiti nekomu, jaz razumem tako, da se lahko s to osebo usedeš na kavo in se neobremenjeno pogovarjaš - nisi več jezen. zato je bolje oprostiti, ker se več ne žreš in se bolje počutiš.

takšni primeri, kot ste jih nekatere napisale, pa oprostiti ni mogoče, zato je resnično bolje prekiniti stike.

MIcy, tudi ti bi morala vsaj za nekaj časa prekiniti stike z mamo. a veš kaj se mi zdi najbolj hudo....upaš, da se bo mama nekega dne spremenila in vsakič si razočarna, žalostna in vse na novo podoživljaš. čakaš na takšno mamo, kot si jo želi vsak otrok, ampak je ni od nikoder, vedno se vračaš domov z mislijo, da bo danes mogoče dugače.

zdrži več časa brez klicev, brez obiskov....mogoče ji bo takrat kaj kliknilo ....in kot je že ena napisala, tud sosedam reci, naj ti ničesar ne govorijo

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 69
24.7.2007 16:14:01   
mika
Zmeraj obstajajo dve plati in nikoli ne moremo nekaj sklepati, če ne vemo kakšno je dejansko stanje

po takem lahko forum družina in partnerski odnosi ukinejo, ker nikoli ne zvemo obeh plati zgodbe.
in koliko sem jaz razumela, je mama od anonimne šla  na policijo in ne sin, ker bi nekaj ušpičil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
24.7.2007 18:38:31   
Enolla

Enola od mojega polsestra tudi živi v NG.-a sve v žlahti?user posted image

Ne, bi vedela, da imam polbrata, pa ga nimam. Imam samo enega celega user posted image . Žal je veliko takih in podobnih primerov v naši ljubi državici. Pri nas je bila kriva nezrela oseba plus alkohol in vse kar zdraven prinese, seveda. Groženj s smrtjo ni bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
24.7.2007 18:40:30   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Saj oprostitev ne pomeni nujno, da govoriš oprosti in potem si vsi padejo v objem in oh in sploh.

oprostiti nekomu, jaz razumem tako, da se lahko s to osebo usedeš na kavo in se neobremenjeno pogovarjaš - nisi več jezen. zato je bolje oprostiti, ker se več ne žreš in se bolje počutiš.

takšni primeri, kot ste jih nekatere napisale, pa oprostiti ni mogoče, zato je resnično bolje prekiniti stike.

MIcy, tudi ti bi morala vsaj za nekaj časa prekiniti stike z mamo. a veš kaj se mi zdi najbolj hudo....upaš, da se bo mama nekega dne spremenila in vsakič si razočarna, žalostna in vse na novo podoživljaš. čakaš na takšno mamo, kot si jo želi vsak otrok, ampak je ni od nikoder, vedno se vračaš domov z mislijo, da bo danes mogoče dugače.

zdrži več časa brez klicev, brez obiskov....mogoče ji bo takrat kaj kliknilo ....in kot je že ena napisala, tud sosedam reci, naj ti ničesar ne govorijo

Da se oprostiti tudi tako, na daleš in potem začutiš olajšanje sam pri sebi n te ne žre v tvoji notranjosti. Vendar za tvoje dobro z osebo nimaš več stika. 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 72
24.7.2007 21:52:53   
Micy
MIcy, tudi ti bi morala vsaj za nekaj časa prekiniti stike z mamo. a veš kaj se mi zdi najbolj hudo....upaš, da se bo mama nekega dne spremenila in vsakič si razočarna, žalostna in vse na novo podoživljaš. čakaš na takšno mamo, kot si jo želi vsak otrok, ampak je ni od nikoder, vedno se vračaš domov z mislijo, da bo danes mogoče dugače.

zdrži več časa brez klicev, brez obiskov....mogoče ji bo takrat kaj kliknilo ....in kot je že ena napisala, tud sosedam reci, naj ti ničesar ne govorijo

Zdaj je minilo že 3 tedne kar nisem bila doma, slišale pa sve se po telefonu nazadnje pred 14 dnevi.
Ja točno to je kar si napisala, vedno znova si želim da bi imela mamo ki bi me imela rada pa na žalost je vedno hujša.

NIKOLI IN NIKDAR NE BOM DOVOLILA DA BI MOJA HČI IMELA TAKO MAMO KOT JE BILA MOJA MAMA. Nudim ji vso ljubezen ki jo premorem na tem svetu. Dala ji bom vse in še več če bom le mogla. To sem se zaklela pri bogu da nikoli ne bom taka kot je moja mama.

Hvala za nasvet.

Love is in di er.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 73
26.7.2007 14:32:19   
Anonimen
In kako se je izteklo prva anonimna? Ste šli na socialno, in ali se je stanje umirilo?

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
26.7.2007 14:37:14   
Anonimen
Naslednji teden imamo razgovor. Sporočim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?