|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: neve več kaj bi mi storila
21.7.2007 22:01:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CAPA

A pol če prav zastopim, je CSD poslala pošto na podlagi policijskega poročila... če ni kaj drugega, predvidevam, da je šla tvoja mama na policijo tožarituser posted image user posted image

Ti pa tudi jaz svetujem, da greste tokrat lepo na CSD, da ne bo nepotrebnih komplikacij - javi nam kako in kaj ste opravili

SREČNO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja verjetno je šla na policijo tožarit. V ponedeljek grem sama na CSD, ker je datum drugače za njiju kasneje. Ker ne morem počakati bom šla v ponedeljek in videla kako in kaj. Javim kaj je bilo.

(odgovor članu CAPA)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
21.7.2007 22:44:59   
mika
Res je pa, da ne poznamo celotne zgodbe.
a jo sploh kdaj tu gor spoznamo user posted image . nasvet lahko damo na podlagi napisanega, ne pa da nastanejo namišljene zgodbe.

anpnimna1, tako kot si se odločila je prav. v ponedeljek pojdi na CSD, pa boš izvedela zakaj gre.

drugače pa tud jaz poznam eno mamo, ki ni vredna te besede. lastnemu otroku tako zavida, da je uredila da je ostal brez službe. nič zato...je našel boljšouser posted image .....na vsakem koraku mu je metala polena, ampak z vsakim polenom je postal bolj močen.
micy in anonimna 1, želim vama da bosta tudi vidve tako premagovali mamine ovire.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.7.2007 0:35:00   
Samoyedka
Tudi jaz se lahko podpišem pod zgodbo podobno kot Micy- vse matere pač niso matere kot bi "morale" biti in vse matere pač ne marajo oz.želijo slabo svojim lastnim otrokom. Človek je zmožen narediti velike svinjarije, pa čeprav svojemu lastnemu otroku. Zato Anonimna2- bodi tiho ali pa imej vsaj tolk jajc pa se prijavi z nikom, ne pa da neki blebetaš za krinko anonimnosti- pa le ti se potem brigaj zase user posted image

Anonimna1- le pojdi na CSD, pa na policiji ti tudi morajo povedat kdo je podal prijavo in te seznaniti z vsebino. Vem kakšne svinjarije si je zmožna zmisliti moja mati in kako prepričljiva zna biti. Povem ti lahko le to- na koncu koncev je važno le to, da sama pri sebi veš, kakšne so stvari v resnici in da imaš čisto vest. Drži se in fajn uredi user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.7.2007 9:03:28   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moj ne more nekaj zadržati zase in ji je lepo povedal svoje.

Ne vem če so glih prasice, p.m., in podobni izrazi opisljivi z "lepo"user posted image  Ali se motim?

In zakaj se braniš socialne, če niste nič "krivi"user posted image

Po drugi strani pa vem, da obstajajo taki osebki, ki so zmožni vsega tega, kar piše anonimna.
Smo imeli posla z eno tako, ki je imela preveč časa, in zaradi neke službene zadeve mojega dragega težila naši družini user posted image

Enostavno imajo preveč časa in se ukvarjajo samo s tem, kako nekomu naškoditi.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.7.2007 18:04:23   
Anonimen
Ne vem če so glih prasice, p.m., in podobni izrazi opisljivi z "lepo" Ali se motim?

glejte,da vaši otroci ne bodo tako klicali tudi vas enih.rija maš prav

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ne ve več kaj bi mi storila
22.7.2007 18:10:06   
Anonimen

V ponedeljek grem sama na CSD, ker je datum drugače za njiju kasneje. Ker ne morem počakati bom šla v ponedeljek in videla kako in kaj. Javim kaj je bilo.

Če imaš čisto veš, boš brez obotavljanja šla. Držimo pesti.

Če je zadaj še kaj drugega, ne skrivaj. Skriješ lahko pred nami, pred sabo ne in problem bo ostal ali postal še večji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
22.7.2007 19:55:38   
Anonimen
Draga anonomna1. Tvoja zgodba me spominja na mojo, ki sem jo objavila na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1666667. Ni sicer moja mama. Je pa user posted image , ki se ga ne morem rešit. Tudi meni je grozila s CSD-jem. Pa sem ji rekla, da naj kar pokliče. Ker imam čisto vest in mi itak noben ne bi nič mogel. Do zdaj si še ni upala, ker ve da nima osnove. user posted image  babji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.7.2007 7:36:36   
mika

MIč, tud jaz imam čisto vest, ampak če bi me kakšna zlobna oseba prijavila, mi ne bi bilo vseeno, pravzaprav bi me bilo strah. kaj pa vem kako bi reagirali na CSD. naenkrat imaš na glavi kup problemov in dokazovanja, da nisi kriv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.7.2007 8:38:34   
Anonimen
Ja sedaj vem, sigurno, da je prijavo naredila mama, ker me je danes oče poklical in povedal. Vendar zakaj otroka zraven, zakaj laži? V jezi je morala nekaj storiti. Sedaj naj bi ji bilo žal, ker je še zraven prizadela mene. Nič grem sama na CSD.
Kot je Mika napisala res je čaka me cel kup problemov in dokazovanja.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
23.7.2007 11:43:42   
Anonimen
Socialne delavke nisem dobila, ker je na terenu.
Sem pa ugotovila, da je to vabilo poslala strokovna delavka za otroke kateri naj bi imeli težave pri odraščanjuuser posted image
Moj otrok pa težave pri odraščanju, mislim grozno in da kaj takšnega mi naredi lastna mati ne ne morem verjeti, res ne morem verjetiuser posted image
Ne morem spati, glava me boli

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
23.7.2007 13:06:21   
Micy

Ne vem če so glih prasice, p.m., in podobni izrazi opisljivi z "lepo" Ali se motim?

glejte,da vaši otroci ne bodo tako klicali tudi vas enih.rija maš prav

Če s tem misliš na moj post, potem si ga še enkrat prebierita, ker sem napisala kako je moja mama mene zmerjala in ne jaz njo. Jaz je v življenju nisem zmerjala, ker je neglede na vse hudo kar mi je v življenju naredila še vedno moja mama.In mama je samo ena dobra ali slaba, čeprava mi je hudo ker je moja tako slaba in hudobna do mene.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.7.2007 14:03:10   
CAPA
Žalostno....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite se.... ja, pa je oče povedal razlog, zakaj je to naredila?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.7.2007 14:17:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

MIč, tud jaz imam čisto vest, ampak če bi me kakšna zlobna oseba prijavila, mi ne bi bilo vseeno, pravzaprav bi me bilo strah. kaj pa vem kako bi reagirali na CSD. naenkrat imaš na glavi kup problemov in dokazovanja, da nisi kriv.

Ja, se strinjam, veš da je zoprno, če ti nekdo kar takole teži.

Je pa lažje, če imaš čisto vest; vsaj za sebe veš, pri čem si, če že za onega "norca", ki teži, ne moreš.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
23.7.2007 20:23:44   
Anonimen
Danes socialne delavke nikakor nisem dobila.
Vsekakor bom jutri poskusila in upam da jo dobim.
nikakor nimam karšnekoli slabe vesti glede tega, vendar me boli in to zelo boli, da bo tudi otrok moral tole preživljati, zasliševanja itd... verjetnouser posted image
Danes sva z mamo govorili no nekak govoriliuser posted image bolj mi je grozila po telefonu, kot govorila, da bo na vsak način dosegla, da mi vzamejo otroka, ker imam takšnega partnerja itd....
Jas seveda samouser posted image user posted image user posted image , čisto obupana, vendar sem tudi premišljevala, ker je že enkrat dobila napotnico za psihologa bom šla v to smer in še nekaj sigurno, če bojo na csd korektno opravljali svoje delo grem v civilno tožbo zoper nje.
Ker tole je res zaenkrat zame in za mojega partnerja psihično trpljenje in še kasneje verjetno za mojega sina. Čez dober teden naj bi sina partner peljal na razgovor, no upam da bo prej socialna delavka še mene poslušala. Rada bi svojega sina rešila tega pogovora, kateri bo verjetno tudi zanj šok. Mi je pa med grožnjo tudi navedla nekaj laži katere je podalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
23.7.2007 20:36:25   
Anonimen
Kakšnega partnerja pa imaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
23.7.2007 21:16:41   
digi
Ej tvoja mat  pa je za odpis, moja je pravi sukus, to pa je višek.... In kakšne laži je vse natvezla?! Me kar firbec mantra, sem se full vživelauser posted image ... No upam, da se reši vse tako, da bo najbolje za tvojega sinčka in tvoje celotno družino....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
23.7.2007 21:24:18   
Anonimen
Mislim, da nobena mati ne bi brez razloga počela kaj takega.Edino, če je umsko prizadeta.
Zakaj ljudje obsojamo samo eno stran? Dobro bi bilo slišati še drugo, ker, tam kjer je ogenj je tudi dim.
Tudi, če bi mati hotela tebi škodovati,sigurno ne bi grdo govorila o vnukih in jih osirala po socialni.Oprosti, ampak meni v tej zgodbi nekaj smrdi in ponavadi se ne motim.user posted image

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
23.7.2007 21:43:54   
tincci
Ma jaz tud mislim, da si nobena mama ne bi kar z neba nekaj naprdnila pa take zganjalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.7.2007 21:53:24   
CeluLitka
Tiste, ki ne verjamete, da so nekatere matere sposobne tega, se zelo motite. Poznam tudi jaz tak primer. Moja mami je super mami, sam kaj, ko je pa fotr en čudak. Ne v takšnih skrajnostih, ampak v drugih. Jaz sem ga imela dovolj in odšla od doma pri 21. letih, samo zaradi očeta. In od takrat dalje, mi je lepše brez njega.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.7.2007 22:51:18   
mika
Ma jaz tud mislim, da si nobena mama ne bi kar z neba nekaj naprdnila pa take zganjala

tud jaz bi teško verjela, ( imam super mamo), če se ne bi sama prepričala, da  tud takšne mame obstajajo. žal nimamo vsi takšne sreče.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.7.2007 23:05:30   
Anonimen

Mislim, da nobena mati ne bi brez razloga počela kaj takega.Edino, če je umsko prizadeta.
Zakaj ljudje obsojamo samo eno stran? Dobro bi bilo slišati še drugo, ker, tam kjer je ogenj je tudi dim.
Tudi, če bi mati hotela tebi škodovati,sigurno ne bi grdo govorila o vnukih in jih osirala po socialni.Oprosti, ampak meni v tej zgodbi nekaj smrdi in ponavadi se ne motim.user posted image

Verjemi, da v tej zgodbi čisto nič ne smrdi, moj partner nebi nikoli nič storil svojemu otroku, seveda kot mati niti dovolila nebi tega. Vem da se tule motiš in to zelo motiš. Sploh nevem zakaj si anonimna, jas imam razlog zato.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
24.7.2007 5:42:44   
Anonimen
Imam vso pravico biti anonimna.Tudi jaz imam za to razlog.Pa še to.Tudi Celjske socialne delavke poznajo tale forum.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
24.7.2007 6:31:42   
Temari

Imam vso pravico biti anonimna.Tudi jaz imam za to razlog.Pa še to.Tudi Celjske socialne delavke poznajo tale forum.

In kaj naj bi to pomenilo? Subtilna grožnja mogoče?

Anonimna1, upam, da zavoljo lastnih otrok čimprej razčistiš situacijo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.7.2007 6:41:16   
mika
Edino, če je umsko prizadeta

umsko prizadeta oseba ni zmožna tega, ampak psihično motena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
24.7.2007 7:02:48   
Anonimen
Nobena grožnja ni to, samo treba povedati po pravici ,kako stvari stojijo in ne zavajati ljudi.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?