Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pohvala vam nosečkam in mamicam 21.7.2007 8:25:43
|
|
|
|
živa
|
Po eni strani enostavnejše (ugotoviš, kaj je res pomembno, in ne kompliciraš za malenkosti), po drugi malce bolj zapleteno (usklajuješ se še z eno osebo, bnimaš več toliko prostega časa in prostih rok). Želim ti čim prejšnjo nosečnost in veliko uživanja pri poskušanju . Jaz sem ena tistih srečnic, ki takoj zanosi, tako da se moj mož v šali jezi, če res nikoli ne moreva nekaj mesecev uživati pri poskušanju in ustvarjanju otročička . Lp, živa
|
|
|
|
RE: pohvala vam nosečkam in mamicam 21.7.2007 9:03:37
|
|
|
|
ally1
|
se strinjam z živo. Življenje se ti obrne skoraj za 100%, sedaj imaš druge prioritete kot prej, še vedno lahko uživaš samo na drugačen način in z enim sončkom več v življenju .
|
|
RE: pohvala vam nosečkam in mamicam 21.7.2007 11:32:18
|
|
|
|
nena82
|
Mojca, hvala! Življenje je meni predvsem lepše. Sicer še študiram, vendar sva načrtovala, saj nama to pomeni nek korak naprej (nažurala sva se, poročila tudi, on dela, nazadnje sva se odlačila še za ). Včasih je vse težko uskladiti, vendar otrok prinese neko veselje, ki ga drugje ne moreš najti. Pa uspešno poskušanje vama želim
|
|
RE: pohvala vam nosečkam in mamicam 21.7.2007 15:44:56
|
|
|
|
ronja
|
Življenje po mojem rojstvu mi je bilo definitivno enostavnejše, po rojstvu tamale pa ne vem, če glih... Ne moreš čisto nič planirat, hehe, ker nimaš pojma, a se ti bo frocek zbudil čez 5 min. in zahteval naslednje 3 ure, 5 ur, cel dan... tvojo popolono pozornost ali pa bo spal še cel dan... no to je tako samo na začetku, bojda , potem naj bi se jih dalo malo navadit na nek ritem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?