Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: situacija?!!pomagajte 21.7.2007 10:42:00
|
|
|
|
snake
|
moški ki vara samo za sex po moje vidi samo luknjo in joške, ja kaj pa drugega....mogoče še to da ni glih ružna za umret
|
|
|
|
RE: situacija?!!pomagajte 21.7.2007 10:44:02
|
|
|
|
daddy
|
držva se raj teme, snake . da ne bojo spet komu brez potrebe kocine šle pokonc
|
|
|
|
RE: situacija?!!pomagajte 21.7.2007 11:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen prosim za nasvet, Glede česa
|
|
|
|
RE: situacija?!!pomagajte 21.7.2007 12:04:14
|
|
|
|
snake
|
ja se strinjam spet s tabo daddy, ampak glede jošk, lukenj pa......................
|
|
|
|
RE: situacija?!!pomagajte 21.7.2007 13:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
To je zdaj tako napisano kot,da doma žena nima jošk in luknje???Kaj mogoče ženske varajo samo zaradi tiča?????
|
|
|
|
RE: situacija?!!pomagajte 21.7.2007 13:16:33
|
|
|
|
snake
|
vojakinja preberisi vse moje poste
|
|
|
|
RE: situacija?!!pomagajte 21.7.2007 15:33:20
|
|
|
|
Micy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Prymorka, lahko rečem nikoli, ker sem v to trdno prepričana. Ni veliko stvari v življenju v katere sem trdno prepričana , in to da ne bi oprostila varanja je ena izmed teh. Zdaj ali pa po 20ih letih zakona. Anonimna, srečno!!!! tudi jaz tega nebi mogla oprostiti in najina zveza bi se definitivno končala. Pa naj bi storila to jaz ali pa on.
|
|
RE: situacija?!!pomagajte 21.7.2007 15:33:27
|
|
|
|
Micy
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Kukulele, če bi kaj takega ( brez nosečnosti ) sem napisal kak moški, komentarji bi bili povsem drugačni ( a"la pr**c, enkrat vara - vedno vara, vsak tretji post bi omnjal kufre itd ..... preber si na temi "še ena več", pa še veliko podobnih tem ). No hočem rečt, res življenje piše včasih izjemno pestre zgodbe. Tudi take, kot je tale. Izkušnja pa je tisto, kar človeka največ nauči ( izuči? ). Kaj naj ti rečem? Pamet v roke in nadaljujta s fantom na zdravih temeljih vajin odnos. V dobro tvojega partnerja tudi jaz upam, da je baby res njegov ( ali pa da mu je res povsem vseeno, če ni, kar malce težko verjamem ). Z drugimi besedami, upam da te tvoj "spodrsljaj" ne bo predrago stal. Vsekakor pa kaj pametnega potegni iz izkušnje. Se popolnoma strinjam!!!!!!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?