Anonimen
|
No jaz sem imela slabe izkušnje v porodnišnici Ljubljana z Barbara Šajina-Stritar dr. med.. Najprej kar je bilo me je sicer res vprašala, zakaj sem prišla, sem ji tudi razložila in me je začela nadirati (ok mogoče krivda ker sem bila zadnja na vrsti), vendar, če me je poslal kirurg na pregled in mnenje, mora svojo dolžnost opraviti. Oz. če se ne strinja, da bi me pregledala, naj pojasni pismeno pa bom jaz nesla to k kirurgu na infekcijsko. Ne pa, da se je najprej zdrla na me, me napadla in z muko nekaj napisala. V obraz mi je zmetala čisto vse, še za tisto, kar nisem prišla in kar nimam težav, da jih bom imela, sicer je potem pogledala v MK se zdrla in bila tiho. Pregledati bi me morala v celoti, pa me ni, dala je sicer potem svojo izjavo, katere posege lahko opravljajo, pa jo je moja G posvarila, zaradi bitje srčka in zaostalost rasti. Do ke še prišle nisve. Potem pa vse v ordinaciji pametnujejo kako si premalo tečen, kako boš tečen pa silil v zdravnika. Meni je to samoumevno, da moram dolečene stvari v svojem fohu opraviti, ker sem za njih odgovorna in jamčim, ne pa da se dela vse na hojladri, ko je pa problem, je pa vse pacjent kriv ker ni povedal. Če te pa dobesedno neposlušajo in nadirajo!!! Jaz ugotoavljam, da je dosti tudi težav, da so genikologi po klinikah tečni, ker so vmes ženske, ki hodijo ponepotrebnem naprej na preglede, nastradajo pa potem take, ki dejansko rabijo posvet. Dejansko nezmore, preveč nas je v P Lj. Jaz mislim, da zaradi tega ni strokovnosti in si številka, kar se je tudi v mojem primeru zgodilo. Edino kar je naredila, je vso odgovornost preložila na kirurga. Pa se me bodo zopet podajali. Glede Kurent Kolar na Metelkovi, lahko rečem pa tako, je moja osebna G, pri nas smo jaz in mama pri njej obe s slabimi izkušnjami. Zakaj, ker vedno čaka pa čaka in cmari sama, ko pa si na zelo tankem ledu ali celo že ta led poka, te posreduje naprej. Potem, pa poslušaš, kje ste pa bili prej. Ne rečem, po besedag moje mame, včasih je bila dobra, očitno so se časi spremenili. Ker je zelo veliko slabih izkušenj, ki jih jaz tudi v moji okolici poznam in jo imajo za osebno G, dostikrat premalo strokovna. Nekatere celo pravijo, da jo je čas povozil oz. da čaka pokoj. Sicer, jaz se na ta nivo ne bom spuščala, ko zaključim z nosečnostjo jo bom 100000% zamenjala in moja mama. Sicer jaz dostikrat jih opravičujem s tem, da imajo gužvo, da so prenatrpani, itd. Vendar tole kar se mi v prvi nosečnosti dogaja, je pa malo prevečkrat ponavljajočih se stvari in nadiranj. Komaj čakam, da šturčko dobim v roke in vse skupaj bo to le še slab spomin ali celo pozabljen.
|