Kuba -> RE: Ostala bom brez službe... (20.7.2007 15:42:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anc* to je bila najboljša službica na svetu - delala sem sicer od 8-17, pa vendar sem imela pisarn 5 min od doma, med malico sem kar domov skočila, še najboje pa je bilo, da sem imela šefa v LJ in je prišel 1x na mesec k meni v Kr! Se pravi, sem lahko na kavico skočila kadarkoli, opravila vse opravke kadarkoli, šla v šoping, šla v solarij.... sedaj pa bo konec! nikjer ne bo več take službe - tako na izi, brez sekiranja, brez šefa za vratom!! Res mi je žal, ampak ta del bi lahko avtorica mirno preskočila oz.ga sploh ne napisala, če je želela le vedeti kaj dobi potem ko ostane brez službe. Ne vem v čem je point, da nam razlaga kako gre v solarij in šoping med delovnim časom? V zadnjem postu pa celo navaja, naj se vzdržimo svojih komentarjev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] OK, bom začepila, ker pač mojega mnenja noče slišat, naslednjič pa naj malo premisli kaj napiše in če želi le nekaj informacij naj to tudi napiše, ne pa izpoved kako bo ostala brez šopinga in solarija in me bi morale bit tiho oz. se delat kot da tega nismo prebrale?!? Šut mi... To pa je ITAK SAMO MOJE MNENJE. Brez zamer. LP
|
|
|
|