Liona -> Spet adaptirano mleko-na pomoč! (19.7.2007 12:02:24)
|
Ojla, prejšnji teden sva bila z našim sončkom dva dneva v bolnišnici, kjer so ga testirali za alergije in mu naredili še UZ trebuščka (vse o.k., naš fantek je zdrav po njihovih besedah). Ker ni dojen, potrjena alergija na jajca ne igra vloge. Rezultat za alergijo na KML še čakamo, čeprav na koži ni bilo videti, da bi bil alergičen, so kljub temu poslali kri v Ljubljano na analizo. Svetovali so mi, da naj ga hranim z Novalacom AC 1. Dajali smo mu ga dva dni, ampak ga je močno polival (polival je tudi Novalac AR), zato smo šli nazaj na Aptamil AR po katerem pa imamo takšne krče, da kar mene boli. Skoraj po vsakem obroku. Poliva ga sicer ne, ampak veliko prejoka in se napenja. Kupila sem tudi Bebo H.A. 1. Sem že milsila, da jo je lepo sprejel, pa je včeraj spet v loku metal ven. Tudi Aptamil Comfort poliva, po Aptamilu 1 pa polivanje in krči. Krčev ni imel le po Novalacu. Zdaj pa res ne vem, kaj naj naredim. Formule menjam kot za šalo (čeprav vem, da s tem delam več škode kot koristi), ker mu nič ne odgovarja. Nekaj poliva, nekaj ga napenja, zapira, mu povzroča krče... Kaj predlagate? Naj kljub polivanju ostanem na Novalacu AC 1? Naj mu dam Allernovo (pri alergiji)? Kateri Novalac je malo gostejši? Morda Novalac 1? Hvala za ponovno pomoč
|
|
|
|