čez dan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KIRA -> čez dan (9.11.2004 12:41:40)

punce, kje imate vaše :duda: čez dan? v stolčku ali v ležalniku ali v posteljici v svoji sobi?
jaz ne vem, kaj je namreč bolje. v jajčki je še kar rada, ampak baje je to škodljivo za hrbtenico. moja je za stolček še premajhna, če leži na fotelju, praktično nič ne spi in le malo vidi okrog, na rokah jo cel dan ne morem imet, če je pa v posteljici je pa jok in stok. zadnje čase niti spat več noče zvečer, tako da se najprej preko 1 uro nosimo, pol pa na rokah zaspi..
kaj predlagate?
hvala in LP

kimi -> čez dan (9.11.2004 12:42:44)

jaz sem imela svojega kar v dnevni na kavču očitno mu najbolj tam prija

Pikabu -> čez dan (9.11.2004 12:43:31)

Naša je v vozičku, če spi. Voziček imamo kar v dnevni sobi, tako da ni problem. Če je budna, pa noče več notri biti, ker ne vidi ven in zato je v ležalniku, pa že veselo čeblja in gleda okoli sebe. V posteljico jo dajem striktno samo zvečer spat, nikoli čez dan.

Anonimen -> čez dan (9.11.2004 13:00:01)

Po mojem je tudi najbolje, če je v vozičku, mi smo imeli enega posebej za v stanovanje.

CUKRČEK -> čez dan (9.11.2004 13:02:42)

Ojla,
tudi jaz imam en voziček v stanovanju tako, da jo dam kar vanj. Sploh si ne morem predstavljati, da bi jo vedno nosila po rokah. Tako pa je vedno z menoj in lahko postorim vse po stanovanju. PA še scertana ni tako, kot bi bila, če bi jo samo po rokah nosili.

lp

VITA74 -> čez dan (9.11.2004 13:31:12)

Naš je bil čez dan v ležalniku ki sem ga prenašala s seboj po stanovanju, čez dan je spal v vozičku, ali pa na kavču včasih pa je padel dol kr na igralni podlogi ali v ležalniku. Čez dan ni spal v posteljici. Več se je dogajalo okrog njega bolj je bil zadovoljen :)

BARBARA R. -> čez dan (9.11.2004 15:11:43)

Spala je v zibelki,v budnem stanju je bila v ležalniku ali pa z mano na sedežni.
Sedaj pa spi v posteljici,večji del pa je v Dondolinu.In seveda tudi z menoj na sedežni.

:muca:

KIRA -> čez dan (9.11.2004 15:25:13)

ah, dondolino... moje sanje.... če pa je takooo drag. tvoj :duda: najbrž blazno uživa!!!

BARBARA R. -> čez dan (9.11.2004 15:36:51)

Najrajši z vso močjo tolče po mizici pomožnosti z ropotuljico v roki.

Predlagam ti Kira,da vsakemu ki bo vprašal kaj naj prinese božiček rečeš bone za Baby center.Pri treh mesecih otrok tako ali tako še ne ve da "mora" dobiti več daril.

:muca:

KIRA -> čez dan (9.11.2004 15:38:32)

hehe, dobra ideja... bom probala uresničit. se sploh nisem spomnila, da imajo bone.hvala.

Jančika_ -> čez dan (9.11.2004 15:45:26)

Vasja je v budnem stanju največ na igralni podlogi in pod mostičkom, včasih v ležalniku, ko rata zaspan, pa hop v košarico, ki jo imamo podnevi v dnevni. Buden je vedno največ dve uri v enem kosu. Pol pa spi od pol ure do 2 uri. Polhek:love:.

Jančika_ -> čez dan (9.11.2004 15:46:52)

Aja, ko je on pod mostičkom, sem tam tudi jaz in se igram z njim, da ne bo katera mislila, da ga kr vržem tja pa naj dela kar hoče:)-.

india -> čez dan (9.11.2004 17:24:02)

BARBARA R. to pa je zelo dobra ideja! Bomo tudi mi zbirali bone za Baby center!
Ja, naš Mark je malo tu,amlotam, najraje pa na tleh, na dekici,potem pa se oplazi pod kavč, seveda bzvratno in se nam smeji ven,:):)-:)-

Mojca20 -> čez dan (10.11.2004 8:11:31)

Malo je bil v ležalniku, malo v jajčku na kuhinjski mizi, malo v vozičku, malo na kavču, malo na tleh na ležalni podlogi pod igralom, malo v naročju .........
pa je še vedno premalo, saj se :duda: takoooo hitro naveličajo!

Stran: [1]