Ni II (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cat -> Ni II (9.11.2004 12:17:57)

Delala sem test 1 dan pred napričakovano M, in je bil negativen:((:((:((. Žalost, ker mislim, da bi mi pa zdaj že moral pokazati :modri::roza:, če bi bila.
Upam, da bo vsaj december vesel.
cat

saba -> Ni II (9.11.2004 12:48:49)

Catica dokler ni M. je še upanje, dej no...če ne bo novembra bo pa decembra a ne!!!:bravo::bravo::bravo:

saba -> Ni II (9.11.2004 12:53:24)

Catica dokler ni M. je še upanje, dej no...če ne bo novembra bo pa decembra a ne!!!:bravo::bravo::bravo:

Natka1 -> Ni II (9.11.2004 12:55:08)

Catica,
potolaži se. Tako kot pravi Saba, dokler ni M, še obstaja upanje. Morda pa imaš še tako malo nosečniškega hormona, da ga test ni zaznal,...

Poskusi ponoviti test čez 3 dni.

Natka

naja78 -> Ni II (9.11.2004 15:36:40)

živjo,pri meni tudi ni bilo nič.ampak saj bo.gremo naprej,jaz mam v torek,tedn pogovor z G,pa ti sporočim kako kaj.

cat -> Ni II (9.11.2004 16:48:01)

Hvala za podporo in tolažilne besede:rozica:. To mi res veliko pomeni. Malo mogoče še upam, če ne bo seveda prišla tista :hudicek:.
Naja, tudi jaz sem bila na pogovoru z G prejšnji mesec in mi je dala graf za merjenje BT. Jo moram poklicati, ko (če:zmeden:) dobim M, ker me bo kasneje naročila, da mi okoli O pregleda jajčnike.
Upam, da ti bo G kaj pomagala in odgovorila na tvoja morebitna vprašanja, potem pa v nove boje...:miska::miska::miska::miska: Držim pesti, da vsem enkrat rata.
:muca:

Stran: [1]