pisalna miza (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Anonimen -> pisalna miza (19.7.2007 7:54:20)

Če je katera pred kratkim nakupovala pohištvo....a ste kje zasledile take navadne pisalne mize....ne računalniške....Smo šli včeraj malo pogledat, pa povsod naleteli le na tiste računalniške. Res, da nismo nič še spraševali prodajalcev, ampak videt jih ni bilo nikjer. Zdaj pa se mi ne da v tej vročini laufat okrog, bi mi zelo pomagali s kakim namigom. Aja, smo pa iz MB.
Mi bi jo rabili za našo bodočo prvošolko.




arielca -> RE: pisalna miza (19.7.2007 8:36:31)

Vsak sestav otroške sobe ima kot element tudi pisalno mizo. Tako da je najbolje, da malo pobrskaš in poiščeš tako, ki paše v vašo sobico.




Anonimen -> RE: pisalna miza (19.7.2007 8:38:08)

Jaz sem jih zadnjič videla v mercator pohištvo(ful poceni), pa mislim da bi jih morali imeti povsod.(lesnina, rutar...)




Lenny -> RE: pisalna miza (19.7.2007 9:24:09)

Midva sva zadnjič v Ikei videla sistem, ki nama je všeč. Posebej kupiš mizno ploščo, noge in predalnik, pač v velikosti in barvi, ki ti ustreza.




Anonimen -> RE: pisalna miza (19.7.2007 11:07:45)

Kak sem lahko Ikeo prešvicala v moji glavi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Že letim gledat na netu, potem pa skok čez mejo.
Hvala vsem.
Ja, saj. So sobice v kompletu z mizami. Tudi mi jo imamo v kompletu, samo je čisto "mimo". Previsoka, stisnjena med dve omari. Jo bomo imeli kar za igrače odlagat in prah gor nabirat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Drugače pa, ja. Saj jih imajo veliko povsod na izbiro. Samo kar sem jaz gledala. Vse računalniške. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 




Stran: [1]