kepica -> RE: Prvi pregled šele v 13.tednu (19.7.2007 11:44:45)
|
Jaz sem tokrat bolj sitna, kot sem bila v prvi nosečnosti. Takrat sem bila še brezskrba. Nisem brala forumov in niti nisem vedla, da je toliko možnost, da ne gre vse tako kot mora. In sem klicala G, povedala, da sem noseča in so me naročili v 12. tednu. Zdelo se mi je zelo pozno, a se dočakala. Bilo je vse OK. Sedaj, ko sem drugič noseča, pa imam polno skrbi, ker imam tudi diagnozo pregrade ali dvoroge maternice(niso še uspeli določit) in me seveda skrbi, če je vse ok. Že baje je čudež, da sem sploh zanosila. In sem k sreči od sodelavke izvedela, da se da tudi prej naročit na UZ in sem poklicala pa so me avtomatsko naročili na UZ v 8. tednu. Brez problemov. Tako da ne vem, po kakšnem pravilu sem v prvi nosečnosti toliko časa čakala. Jaz bi vseeno poklicala na UZ in pač povedala, da je dr.Podipnikova na dopustu in prosila, če ti lahko vsaj potrdijo nosečnost. Izgubit itak nimaš kaj, boš pa vsaj pomirjena. Jaz bom komaj počakala te tri tedne, ki jih imam do UZ. Po moje bi se mi zmešalo od skrbi, če bi morala čakat do 12. tedna. lp,kepica
|
|
|
|