voščilnice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> voščilnice (9.11.2004 9:39:24)

Sem že nekaj prebirala na RR in vidim, da se že pripravljate za prihajajoče praznike. Eni z darili, druge z okraski, itd. mene pa zanimajo voščilnice. Osebno se vsako leto potrudim in jih naredim sama. Letos pa sem razmišljala, da bi naredila namesto voščilnic koledarček s Tinajevimi slikami ali pa voščilnico oz. fotografijo, kjer bi se vsi skupaj slikali pred smrekico ali pa bi Tinaja oblekla v Božička.
Ali ste kje videli Božičkove kapice?

Kakšne tehnike pa se boste ve lotile?

Pa pa pa

malika -> voščilnice (9.11.2004 9:44:47)

Videla sem jih v Avstriji v skoraj vsaki trgovini, pa mislim, da v Rutarju. Ampak vse so bile velike.
Tako malo je mogoče bolje, da sama narediš.

Jaz pa po pravici povedano o tem še nisem razmišljala, ampak tale tvoj post in sneg zunaj,...ja bom začela.:)-

kimi -> voščilnice (9.11.2004 9:54:17)

:)-Mineja mogoče ti jaz lahko probam s fotomontažo:)- poglej v moj album fotomontaža da vidiš kako približno izgleda

Bela -> voščilnice (9.11.2004 10:55:53)

kimi ti pa si že v biznisu!!!!
Samo glej da ne boš imela preveč dela:)

Malo se hecam:)-

VITA74 -> voščilnice (9.11.2004 11:05:25)

Kape se dobijo mislim da sem jih videla v Šparu... :zmeden: nisem pa ziher.. Take voščilnice so res ljubke....

Midva sva ravno včeraj naredila voščilnice...
Temno modre na sredino sem nanesla veliko packo bele tempere potem pa je Blaž z palčko vlekel črte stran od sredine, da je naredil zvezdice...nanesla sva ša malo bleščic in so res lepe....naju je ati pohvalil, ostali komentarji pa ko jih dobijo :)

kimi -> voščilnice (9.11.2004 12:03:27)

zdej ste pa še mene zagrele sam hudiča k ta tiskalnik ne dela

Anonimen -> voščilnice (9.11.2004 13:22:41)

Joj, jaz sem mela včeri cel večer filing, kot da smo že decembra:zmeden::zmeden::zmeden: Pa zanč enkrat sem skor začela sobo okraševat, ampak sem si nekak dopovedala, da je pa mogoče le vseen mal zgodi:)-:)-:)- Tko da, 1. decembra pa začnem!!!:)(no, 2. ubistvu, ker se moram 1. učit pa še neko stvar mamo s šolo popoldne:(()

MINEJA -> voščilnice (9.11.2004 19:13:03)

Hvala Kimi, ampak te programe sama obvladam in jih imam kar nekaj ...

Thanks ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

kimi -> voščilnice (9.11.2004 20:52:15)

mineja zakaj pol ne narediš bi blo full hudo

Stran: [1]