Pregled pri G (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Neža81 -> Pregled pri G (9.11.2004 8:20:32)

Jutro babike!

Včeraj sem bila pri moji G in sma se eno uro pogovarjale o vsem mogočem. Cel spisek vprašanj sem imela pripravljenih (v mislih), tako da mi je ginekologinja rekla, da že dooolgo ni bila pri njej na pregledu nobena mlada ženska (mojih), ki bi bila tako pripravljena na :duda:.

Vglavnem: rekla mi je, da ta mesec pa res nisem mogla zanosit, ker sem imela močno vnetje jajčnikov. Jaz tega sploh nisem opazla (čeprav sem vam napisala da me tak fejst špika v jajčnikih), ker sem mislila da je to beli tok :(. No, sedaj pa mi je dala neko kremo, katera ima 7 tulcev in si morem vsak večer (7 dni) pred spanjem to kremo stisnit v nožnico. V navodilih piše, da preprečuje nastajanje bacilov v nožnici.

Potem mi je rekla, naj začnem jemati Tifol in sem si res kupila tabletke in jih tudi začela jemati. Sicer piše, da se jemlje ena na dan, men i pa je G rekla, naj jih začnem jemaati 14 dan od prvega dneva zadnje menstruacije - torej med O dnevi. Veste kako je kaj s tem.

No, rekla mi je, da na zanositev ogrooooomno vpliva psiha ter da naj RES ČIMMANJ študiram na :duda:, ker bo drugač težka s tem.:(:(:(

Na koncu pa sem jo še vprašala, kolikokrat priporoča digi dagi :sloncek::sloncek: med O dnevi, pa je rekla,da ČIMVEČKRAT!!! Nekaj je razlagala, da preživijo paglavci cel dan, vendar je samo 4 ure časa da se srečata. Tako, da babike VESELO NA DELO.

Čim manj študirat na :duda: in čim več :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo ratalo!

Se beremo!

Neža:pujs:

pupika -> Pregled pri G (9.11.2004 8:31:40)

Dobro jutro,

A ti imaš pa kar močno vnetje jajčnikov, no sedaj se bo to lepo porihtalo do O, potem pa veselo na delo in :duda: bo že pod tvojim srčkom.

In če sedaj ne bi šla g G, sploh ne bi vedela, da si imela močno vnetje, zanimivo ne, marsikatero punco špika v predelu jajčnikov, pa sploh ne ve za to vnetje, potem se pa čudi za kaj ne more zanosit.

Glede Tifol pa tako, jaz sem jih začela jemat pred dobrim mesecem in pol, pa sploh nisem gledala kdaj sem vzela prvo tabletko, predvsem pa priporočajo, da jo vzameš po jedi, ker se folna kislina absorbira z hrano.

Zgleda da bomo res morale malo odmislit od :duda: in čim manj študirati na to.

Tale tvoja G je pa dobra, kaj tale tvoja G je v MB.

Lep dan in :pujs:

Neža81 -> Pregled pri G (9.11.2004 8:41:30)

Moja G je v Slov.Bistrici in je odliiiična. Sicer ne sprejema več strank ker ima fuuuul gužvo. Ma jaz sem že tudi včeraj vzela prvo tabletko Tifola.

Glede vnetja: pred 3 leti sem bila en teden v bolnici ker sem imela tako močno vnetje jajčnikov. Ampak ta mesec sem misla, da me šika v jajćnikih zaradi ovulacije. G je rekla, da kadar nastopi O ne špika cele dneve tak kot je mene, ampak po presledkih in to samo nekaj trenutkov. No meni se začenejo O dnevi to soboto, od takrat pa upam da se bo vse uredilo, čeprav bi mogla to kremo še zadnjič uporabiti v nedeljo, ko bodo že O dnevi.

Mojmu sem včere rekla,da boma naslednjiteden mela ultra maraton pr seksu al pa boma cooperja laufala (2400 m)... :)-:)-:)- Res boma probala čimvečkrat digi dagi, hkrati pa tudi odmislit :duda:. Mogoče pa bo kaj.

pupika -> Pregled pri G (9.11.2004 8:59:02)

Res takih G kot je tvoja bi moralo biti več.

Aja glede špikanja pa nisem vedla, da te takrat ko imaš O samo nekaj časa, mene kdaj pa kdaj špika tudi po par dni. Pred leti so se pa z mano med. sestre kregale, da me špika zaradi O, in da ne rabim pregleda. Tole me pa res razjezi, potem se pa lahko zgodi, da zaradi take malomarnosti med. sester ne moreš imeti otrok. Kolk sem :grrr:.

Glede tifola pa res ne vem zakaj moraš vzeti prvo šele 14 dan, samo verjetno ze je kaka fora na tem.

No in čez vikend bomo kar vsi lepo :sloncek:, in mogoče nam kaj rata.

Jančika_ -> Pregled pri G (9.11.2004 9:11:11)

Glede Tifola: 14. dan zato, da na mečeš denarja stran. Najbolj važno je, da ga jemlješ, ko že zanosiš, prej ni tako pomembno. Jaz sem ga od začetka jedla skoz, ko en čas ni bilo nič, sem ga samo od O do M, tisti mesec, ko sem mela vsega poln kufer in ga sploh nisem jedla, sem pa zanosila...

Lahko pa ga seveda ješ vsak dan.

Neža81 -> Pregled pri G (9.11.2004 9:18:41)

Jančika hvala za odgovor. Sem pozabila točno, kako mi je G naročila glede jemanja Tifola, sedaj pa si me spomnila in je res tako. Je rekla, naj jemjem Tifol od 14 dneva zadnje M pa do naslednje M, nato naj preneham ter spet tako naslednji mesec če še ne bo nič.

kimi -> Pregled pri G (9.11.2004 10:25:57)

hneža saj sem ti rekla čim manj študiraj o:duda: čim več:sloncek: pa bo

kimi -> Pregled pri G (9.11.2004 10:26:13)

pa tist h pred nežo odstrani:)-

tinkamiška -> Pregled pri G (9.11.2004 11:30:29)

Hojla Neža!!

Ja zdej pa hiter pozdravit tvoje vnetje potem pa veselo na:sloncek::sloncek::sloncek:

Pa-pa,
Tinka

sade -> Pregled pri G (11.11.2004 14:16:33)

No, rekla mi je, da na zanositev ogrooooomno vpliva psiha ter da naj RES ČIMMANJ študiram na , ker bo drugač težka s tem.

Hej Neža, eno vprašanje pa si ti vprašala ginekologinjo kako naj ti to uspe??? Ker meni ne, ne znam ne razmišljat o tem!!!!
Pa ne mi rečt, da se sprehajaš in pospravljaš in ..... vse to jaz tudi delam pa še vedno mi misli bežijo k :nosecka:!!!
pozdravček :pujs:

Stran: [1]