Neža81 -> Pregled pri G (9.11.2004 8:20:32)
|
Jutro babike! Včeraj sem bila pri moji G in sma se eno uro pogovarjale o vsem mogočem. Cel spisek vprašanj sem imela pripravljenih (v mislih), tako da mi je ginekologinja rekla, da že dooolgo ni bila pri njej na pregledu nobena mlada ženska (mojih), ki bi bila tako pripravljena na :duda:. Vglavnem: rekla mi je, da ta mesec pa res nisem mogla zanosit, ker sem imela močno vnetje jajčnikov. Jaz tega sploh nisem opazla (čeprav sem vam napisala da me tak fejst špika v jajčnikih), ker sem mislila da je to beli tok :(. No, sedaj pa mi je dala neko kremo, katera ima 7 tulcev in si morem vsak večer (7 dni) pred spanjem to kremo stisnit v nožnico. V navodilih piše, da preprečuje nastajanje bacilov v nožnici. Potem mi je rekla, naj začnem jemati Tifol in sem si res kupila tabletke in jih tudi začela jemati. Sicer piše, da se jemlje ena na dan, men i pa je G rekla, naj jih začnem jemaati 14 dan od prvega dneva zadnje menstruacije - torej med O dnevi. Veste kako je kaj s tem. No, rekla mi je, da na zanositev ogrooooomno vpliva psiha ter da naj RES ČIMMANJ študiram na :duda:, ker bo drugač težka s tem.:(:(:( Na koncu pa sem jo še vprašala, kolikokrat priporoča digi dagi :sloncek::sloncek: med O dnevi, pa je rekla,da ČIMVEČKRAT!!! Nekaj je razlagala, da preživijo paglavci cel dan, vendar je samo 4 ure časa da se srečata. Tako, da babike VESELO NA DELO. Čim manj študirat na :duda: in čim več :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo ratalo! Se beremo! Neža:pujs:
|
|
|
|