|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako naprej?
18.7.2007 12:15:43   
Anonimen
nek se zmenta, pol pa slučajno ti prideš k njemu pa ga vpraši kaj tam počne, nč omenjat da sta se vidva zmenla. veš kok bo živčen ker bo mislu da more še ena pridtuser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.7.2007 12:15:48   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... ... On ni opazil da bi bilo z menoj karkoli narobe.

Anonimna mislim, da ta stavek veliko pove. Ali si pa res super igralka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.7.2007 12:18:02   
Taula
nek se zmenta, pol pa slučajno ti prideš k njemu pa ga vpraši kaj tam počne, nč omenjat da sta se vidva zmenla. veš kok bo živčen ker bo mislu da more še ena pridt

Jap. Pa magari pošlji k vama še eno kolegico ki je ne pozna. Da ga bo kap pujsa.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.7.2007 12:23:03   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

nek se zmenta, pol pa slučajno ti prideš k njemu pa ga vpraši kaj tam počne, nč omenjat da sta se vidva zmenla. veš kok bo živčen ker bo mislu da more še ena pridtuser posted image

Tako naredi,prosi pa eno prijateljico naj igra to neznanko.In ko se bosta vidva srečala naj uleti tista prijateljica in ga kušne.Boš vidla reakcijo.Sam prijateljice ne sme poznat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.7.2007 12:26:13   
Taula
Zorgo...istih misli sva.user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.7.2007 12:27:03   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... ... On ni opazil da bi bilo z menoj karkoli narobe.

Anonimna mislim, da ta stavek veliko pove. Ali si pa res super igralka.

Mogoče je pa tako v šoku. Se mi je že zgodilo, da se za kakšno stvar tisti moment, ko sem zveela za njo, nisem tako sekirala in živcirala, ampak je prišlo za mano.

Ja, prijateljice ne sme poznat, itak.

Mene bi zlomilo, ko bi čakala tisti "zmenek".

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.7.2007 12:27:24   
Anonimen
sam tko bi ga pa res zaj...kr tko nareduser posted image  

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 18.7.2007 12:53:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 32
18.7.2007 12:27:25   
jade1
Kje pa je otrok takrat, ko si ti v službi in se gre on rajcing po internetu? Upam, da, če jo on čuva še kakšen "rokomet" ne špila zraven računalnika. Če pa je ne čuva on pa ima premalo obveznosti in preveč časa, da mu grejo take neumnosti po glavi.
Packon. Jaz bi mu telefon in računalnik malo pregledal, bog ve, če se ni že s kakšno takole zmenil. 

Neposredna povezava do sporočila: 33
18.7.2007 12:29:23   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Zorgo...istih misli sva.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  A veš da bi ga mogle kar v KC pelat?user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.7.2007 12:35:31   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Kje pa je otrok takrat, ko si ti v službi in se gre on rajcing po internetu?

Verjetno v vrtcu.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.7.2007 12:35:55   
Anonimen
Ko sem brala, nisem mogla verjet, ker da ti rata ga naj..slučajno..ja srečo ji potem mela.
ne vem kaj bi jaz. zmešalo bi se mi najprej, jokala bi.
moj je tudi četal in sem mu na mailu našla mail od tiste. pa mi je ta poslala pogovore. pogovore za bruhat. da nisem mogla verjet, da je vse res. take svinjarije, packarije. saj sva se kao mi2 oddaljila zaradi mojim 2 spontanih splavov-in sem se jaz kao ful spremenila. za znoret! pa ker on hoče sex v troje jaz pa ne, se je dogovaljal z njo za to in njej ni bil problem.
no vglavnem. bila je svinjarija. vrgla sem ga ven s stanovanja, en mesec sva živela ločeno, zdaj sva pol leta že spet skupaj. obljubil je da ne bo nikoli več. trdi, da kao to ni nič če si pišeš svinjarije z nekom. da je kaj mel z njo ni priznal. ona je meni rekla, da sta se šlatala, žvalila in da mu ga je malo celo fafala, pa ji je rekel, da naj neha. nikoli ne bom vedela, ali je res to kaj je ona rekla al to kaj je on.
ma, saj ne vem zakaj ti tu zdaj jokam. težko je kakor koli boš naredila.
želim ti vse dobro.
moj se res zdaj drugače do mene obnaša in se trudi.
samo ko se pa spričkava pa bi ga poslala nekam.
eh
se opravičujem da sem anonimna, samo..pač

(odgovor članu mert)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
18.7.2007 12:36:47   
Taula

user posted image user posted image user posted image user posted image  A veš da bi ga mogle kar v KC pelat?user posted image

Ma ja..še vozila bi ga kam pujsa.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 37
18.7.2007 13:29:07   
jade1
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Kje pa je otrok takrat, ko si ti v službi in se gre on rajcing po internetu?

Verjetno v vrtcu.

Najbrž celo popoldne ni v vrtcu, če je ona popoldan v službi.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.7.2007 13:45:49   
itata
Super ideja, da prideš mimo "slučajno" :)
Sem hotla predlagat, da se z njim zmeni ena tvoja prijateljica / sorodnica - če imaš kako samsko in se poznata. Sam se lahko zlaže, da ne čaka nje... Ne vem, če bi šlo.
V vsakem primeru si pa mislim, da tega ne počne ne prvič, ne drugič, ne zadnjič. In ne pozabi: Moški ki gre varat oziroma ima slabo vest, nikoli ne zapusti hiše brez alibija - tvoj si ga je takoj naredil - namen je jasen!!
Pa klinc obljube, da se bo spremenil. Ja za nekaj časa že. Samo izjeme se pa res spremenijo.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.7.2007 13:48:41   
Mina1
V vsakem primeru si pa mislim, da tega ne počne ne prvič, ne drugič, ne zadnjič. In ne pozabi: Moški ki gre varat oziroma ima slabo vest, nikoli ne zapusti hiše brez alibija - tvoj si ga je takoj naredil - namen je jasen!!
Pa klinc obljube, da se bo spremenil. Ja za nekaj časa že. Samo izjeme se pa res spremenijo.

v redu napisano.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.7.2007 13:50:20   
Anonimen
Sem tudi sama pomislila na to, da mu katero nastavim, ampak mi ni do tega, da bi komu razlagala zakaj gre, ker me je po pravici povedano sram v dno duše. In kaj bi navsezadnje imela od tega, saj tako vem kake namene je imel, tajil bi pa v vsakem primeru, tudi če bi ga dobila na "njej".

Prejle sem ga poklicala in mu naročila naj me pride iskat po šihtu, ker morava nekaj razčistit. Očitno sumi da je nekaj narobe, ker me non stop sprašuje kaj pa je, kaj pa je..... Sem samo to rekla: pridi me iskat, boš vse izvedel, saj poslovnih partnerjev danes baje ne bo. Pa še kar kliče in kliče, telefona pa več ne dvignem.

Sem že pripravljena na vse mogoče zgodbice, ampak nisem tip čoveka, ki bi kar tako pozabil in oprostil. Enostavno ne. Zaupanje je šlo k vragu.

Mami sem povedala da prideva s tamalo k njej vsaj za par dni, ker ne morem v isti postelji spat kot on.
Gabi se mi, da je kar groza.

Toliko za zdaj. Hvala za nasvete.

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
18.7.2007 13:52:40   
kalbo
Mene pa zanima od kdaj je seks svinjarija in packarija? Anonimna, to, kar je naredil tvoj je svinjarija, sam vseen ne vem, zakaj seks imenuješ svinjarija.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.7.2007 13:53:19   
Mina1
Anonimna, ampak bodi pripravljena tudi na to, da bo on tudi tebe vprašal, kaj si ti delalalna dotičnem forumu in tako, da kaj si se ti šla, itak da bo skušal zvaliti krivno nate, pa sprenevedal se bo. Sicer težko, če ti je zaupal svojo mobilno številko, pa vseeno.

Poročaj, kaj sta rešila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
18.7.2007 13:54:35   
Mina1
Mene pa zanima od kdaj je seks svinjarija in packarija?

mogoče je imela v mislih vezan moški (torej njen) v zvezi z drugo pri sexu = packarija...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.7.2007 13:54:43   
kalbo
Ena anonimna višje seveda.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.7.2007 13:55:54   
Mina1
Ena anonimna višje seveda

a tako, sorry, sem površno brala...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.7.2007 13:56:52   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

mogoče je imela v mislih vezan moški (torej njen) v zvezi z drugo pri sexu = packarija...

Po mojem tud .... da je svinjarija in packarija vse tisto v zvezi z drugo žensko.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.7.2007 14:10:50   
itata
Želim ti veliko sreče. Sigurno bo obračal in razlagal na vse mogoče načine, ti se samo dobro psihično pripravi kaj hočeš povedat in bodi mirna... Kaj on hoče, ti je verjetno že včeraj na chatu povedal - tega ne pozabi, ne glede na to kaj ti obljubi...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.7.2007 14:11:20   
Taula
Anonimna, ampak bodi pripravljena tudi na to, da bo on tudi tebe vprašal, kaj si ti delalalna dotičnem forumu in tako, da kaj si se ti šla, itak da bo skušal zvaliti krivno nate, pa sprenevedal se bo. Sicer težko, če ti je zaupal svojo mobilno številko, pa vseeno.

To se bo po moje zgodilo, da bo tebe obtoževal na koncu.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.7.2007 14:12:16   
Taula
Kaj on hoče, ti je verjetno že včeraj na chatu povedal - tega ne pozabi, ne glede na to kaj ti obljubi...

Škoda da nisi sprintala njegov chet.

Srečno.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?