|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G v Domžalah
18.7.2007 9:10:54   
dana
Sicer tole vprašanej ne sodi preveč na to temo, pa vendar ne vem kam drugam bi ga postavilauser posted image

Vprašanje je bolj namenjeno domžalčankam in okoliškim puncam. Do sedaj sem hodila k Šelih - Martinec, včeraj sem pa slišala da bo vrnila koncesijo, kar pomeni da bo treba za vsak najmanjši pregled treba plačatiuser posted image . Zdaj pa ne vem h kateri naj se prepišem - k Strahovi ali Megličevi. Ker je Megličeva dokaj nova nisem prav veliko slišala o njej, za Strahovo pa tako pohvale kot tudi graje, da ima kar gužvo in se ti ne posveti tako kot je treba.

Zato prosim za kakršnekoli izkušnje z goraj omenjenima g.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: G v Domžalah
18.7.2007 9:22:57   
orhideja75
ja sem na istem kot ti in si bom tudi mogla drugo najti, sta pa obe že zasedeni tako, da tudi sama ne vem. ne poznam pa nobene.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2007 9:34:46   
afnica mala
Jaz sem pri Megličevi že kakšne 2 leti ali mogoče še več.  Ne vem točno, ker čas hitro beži.  Prej sem bila pri Šelihovi, pa mi ni bilo všeč. Men je Megličeva čist ok, čeprav je tašča rekla, da jo v čakalnici niso glih hvalili. 

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 9:47:55   
Nasy
Jaz sem pri Strahovi in je res vedno gužva, že doklicat je ful težko. Samo to, da si ne vzame časa, to pa težko verjamem. Mene je vedno dobro pregledala, meni je fajn zdravnica, reče, kar misli. Mi je enkrat kr rekla, probajte kaj shujšat! Ko sem prišla od ene druge, me je dobro pregledala, na drugem pregledu je takoj odkrila pregrado. Za primerjavo, prejšnja G je bila živo nasprotje tej, ko sem prišla noter je pozdravila in bolj iz navade rekla, kako ste..ampak te niti pogledala ni, buljila je v računalnik, vmes imela še kak telefon od doma ali od kolegice..to zame ni profesionalen odnos, mi je prav žal. In za pregrado, ki so jo sumili na urgenci, je prejšnja zamahnila z roko in rekla tko, zaničljivo, da ona je ne vidi..
Meni je Strahova fajn, je res, ima gužvo, kar po moje ravno ne pomeni, da je slaba?! Sicer je pa to odvisno čisto od vsake posameznice, kako ti je všeč. Dobro izberi!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2007 11:07:55   
zp
Živjo,

jaz sem pa pri Megličevi ze 2 leti in sem izjemno zadovoljna z njo, ker si vedno vzame čas in vse razloži. Raje tudi dvakrat preveri z UZ in še koga povpraša za mnenje, če se ji kaj ne zdi v redu. Rok PDP-ja sva imeli v dvomesečnem razmiku, tako da ko je ona odšla na porodniško in jo je nadomeščala druga zdravnica, je prišlo do težav, ki jih je dr. Meglič predhodno predvidela  in svetovala zdravljenje, zdravnici, ki jo je nadomeščala, pa se težave niso zdele nič kritičnega. "Rezultat" njene ocene je odstranjen jajcevod dva meseca po porodu in prepričana sem, da če dr. Megličeva ne bi bila na porodniški se to ne bi zgodilo. Popolnoma ji zaupam,zdi se mi pa tudi zelo prijazna in le redko sem čakala več kot 15-20 minut. user posted image
Pri dr. Strahovi sem bila pa na NS, pa je tudi fajn, žal pa sva čakala na pregled  skoraj dve uri in to od 19h do 21. ure !!user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2007 16:21:43   
Muca83
Jaz tudi hodim k Megličevi in sem zelo zadovoljna. Zdi se mi prijazna in, da si vzame čas. V času, ko sem prvič zanosila, je bila na porodniški in sem tako prišla na prvi pregled k dr. Jemec, ki je drugače ginekologinja v Kamniku in se mi je zdela obupna. Saj na prvem pregledu tega niti nisem opazila, ker sem bila preveč v šoku, ko je rekla "meni se to ne zdi normalna nosečnost" (kasneje so mi na urgenci ugotovili molo). Sem pa prišla k njej po abraziji in se mi je zdela čisto mimo. Poleg tega, da me je gledala, kot da sem hipohonder, ker sem ji potožila, kako bolečo user posted image sem dobila prvič po posegu (tudi po več Naprosynov vzetih naenkrat mi ni pomagalo čisto nič in sem samo ležala s termoforjem na trebuhu), potem si je še izmislila, da imam pregrado. Kar tako - prišla sem noter, se usedla na stol pred njo (preden me je pregledala) in gledala izvide od posega in mi je rekla, da se ji zdi, da imam pregrado user posted image Kot da lahko to iz čela prebere. Potem me je poslala na pregled za pregrado, kjer me je zdravnik samo čudno gledal, kdo je lahko v meni kaj takega videl, ker ni nič. Jaz pa sem se 2 meseca sekirala... Obup!

Tako, da sem sedaj ful srečna, ko je Megličeva nazaj, da bom lahko imela pri njej prvi nosečniški pregled, na katerega sem se naročila danes. Priporočam jo! Tudi moja sestra jo ima in je zelo zadovoljna.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2007 13:10:07   
dana
No lepo da vse hvalite dr. Megličevo, samo ne sprejema pa pacientk od Šelihove. Sprejema samo tiste ki do sedaj niso bile nikjer.

Mendauser posted image bo še en ginekolog v Domžalah... Bomo videli

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.