Srbečica (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

bibolina -> Srbečica (17.7.2007 16:41:56)

Hojla punce!
Imam eno vprašanje, 14 dni nazaj me je začelo srbeti spolovilo (notranji del sramnih ustnic), kakšen dan za tem pa me je, ko sem šla na wc, na koncu uriniranja začelo pečt. Šla sem k zdravnici, ki me je poslala v laboratorij, ta pa je pokazal v urinu neko bakterijo. Zdravnica mi je pripisala Premotrem in pa veliko tekočine..tablete sem jemala 5dni, veliko pila in bilo je boljše, v bistvu čisto ok. Par dni je bilo v redu, zdaj pa se je srbečica ponovila..ne morate verjeti kako je to neprijetno.
Je imela oz. ima katera podobne težave? Namreč moja zdravnica je na dopustu in ne vem kaj naj storim. Naj grem k G?
Hvala za pomoč! LP

snake -> RE: Srbečica (17.7.2007 17:03:02)

obvezno k G

bibolina -> RE: Srbečica (17.7.2007 17:48:46)

Primotren ne Premotrem..se opravičujem..

purple -> RE: Srbečica (17.7.2007 17:54:06)

Res najbolje da greš k zdravniku. Sj če tvoje ni, je verjetno kak nadomestni zdravnik,če ne pa G.. Za ta čas pa ti priporočam veliko uvinega ali ursinega čaja.

daddy -> RE: Srbečica (17.7.2007 17:54:46)

IZVIRNO SPOROČILO: bibolina

Primotren ne Premotrem..se opravičujem..

ja, ja, sej to smo vedli ...... snake ti je dala najboljši nasvet, ubogaj.

Anonimen -> RE: Srbečica (17.7.2007 18:08:48)

Tvojega zdravnika vedno nekdo nadomešča. Obvestilo o temu kdo je to ponavadi piše na ordinaciji, ali pa vprašaš na sprejemni.

Očitno je bila ena doza premalo in boš potrebovala še eno terapijo.

Pa obvezno k zdravniku, ker ne bo minilo samo od sebe.

Anonimen -> RE: Srbečica (17.7.2007 21:41:13)

To so glivice.Ker je men to i...en teden.Dobila pa sem jih v toplicah v bazenu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]Popoldan smo se kopali ponoči me je začelo srbet ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]drugi dan pam peklo,ko sem šla na vodo.Ko pa sem jo brisala pa spet srbelo da je bilo joj.In to je trajalo en teden.Mazala sem si jo z Canestenom vsak dan po petkrat.Zdaj je že bolje.

Stran: [1]