Ali katera hoče... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

urši77 -> Ali katera hoče... (8.11.2004 19:14:07)

Saj vem, da ni ta prava tema, ampak ne znam načeti nove teme pri malih oglasih-se opravičujem!
A bi mogoče katera mamica rada svojim malčkom podarila morske prašičke? So stari mesec in pol,dolgodlaki in skodrani.Oskrba in hranjenje isto kot za zajčke, in pa -za razliko od hrčkov ponoči spijo.So precej nezahtevne živalce in ker so se malo preveč namnožili bi dva malčka rada oddala!
Date no, res so luštni....:love:

Pupica -> Ali katera hoče... (8.11.2004 19:54:12)

iiiiiiiiiiiiiii:bravo::bravo::bravo::bravo:

jaz ne!Jaz ne!:)-

Mam že prevelik živalski vrt;)Ej Urši77 a hoč skakačke, jaz mam tudi 2 odveč;)

Aja sam luštni so pa res

Erdbeere -> Ali katera hoče... (8.11.2004 21:34:51)

Joj pupica sem se spomnila, kok skakačev sem jest imela...pa na začetku sta bila samo 2...na koncu sem jih mela pa 1*15 pa 1*25 si predstavljaš ta direndaj....sem se jih komaj losala pol...kaj morem no če so pa tko radi :sloncek::sloncek::sloncek:

india -> Ali katera hoče... (8.11.2004 21:45:40)

Ne hvala,mam dovolj domačih živali; mož, tašča,....:hudicek::hudicek::hudicek:

Iren@ -> Ali katera hoče... (8.11.2004 23:39:02)

A si oddala oglas na med.over.net - forum domače živali, tam ti bodo forumovci (Yo, Tanja!, Ostržek)pomagali, da živalice oddaš v dobre roke!

Anonimen -> Ali katera hoče... (9.11.2004 8:46:29)

Urši žal mi je :NEEEEEE hvala.Men se bo zmešal.Tri pse ,tri muce, ena zlata ribica, mož hotel domov prinest kanarčka ,mlajša hoče morskega prašička .NEEEE NEEEE !!!!!!dost mi je Jaz pa pucam pa jih hranim:((Saj imam rada živali samo kar je preveč je preveč!!!PAPA!!!:morje:

Pupica -> Ali katera hoče... (9.11.2004 9:48:00)

erdbeere ja sej to tut mene skrbi:)-:)-:)-:)-:)-
Baje resnično radi:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pol imaš pa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:)-
:muca:

Stran: [1]