Tiara123 -> RE: naj še vztrajam? (17.7.2007 15:14:33)
|
Ne bi rekla da ga moti to kolikor zaslužim. Ma saj on zasluži samo kakšnih 100, včasih več EUR manj, je pa res to, da delam jaz ful manj ur kot on. Ja pa kaj naj? Saj sem zato hodila v šolo! Po moje nima čist pošlihtano v glavi. Nekaj ga ful j... pa mi noče al ne upa povedat. Al ima pa drugo. Me ne zanima. Samo njegov problem je ta, da mi ne verjame, da sem zmožna it. Ne pozna te moje strani, ko mi poči živec. To bi znali povedat moji starši česa vse sem zmožna. On bo pa še videl. Pa bo potem verjel. Ko sem tole prebrala - me je prešinlo... Imela sem fanta, ki ga je blazno motilo, da sem jaz imela faks, on pa ne in da sem jaz imela osnovno plačo pol višjo kot on. Bil je zafrustriran, ves čas se je po tihem obremenjeval s tem - vse to pa je rezultiralo na najinem odnosu. Zapiral se je vase, postal je odrezav, kadarkoli sem se hotla z njim pogovorit, je govoril isto kot tebi, anonimna; ves čas je govoril, da kaj delam iz muhe slona in da sem obsedena s pogovori, ki so nesmiselni. Jaz sem hvala bogu pobrala šila in kopita in sem na to svoje dejanje blazno ponosna!!! Ne znam si predstavljat, da bi morala takega kretena še danes prenašati pod isto streho!!! Kar pa jaz ne bi nikoli naredila: se po pol leta poročila z moškim, kljub vsej zaljubljenosti ne, saj vsi vemo: zaljubljenost mine, pomebno je tisto, kar ostane... To pa ugotoviš šele po nekaj časa skupnega življenja...
|
|
|
|