Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
lahko to škoduje zanositvi? 17.7.2007 9:37:55
|
|
|
|
Lanna
|
Pozdravljeni! Ker ste tu gor verjetno že zelo izkušeni in bom dobila tudi kakšen nasvet strokovnjaka, sem se obrnila na vaš forum. Sicer nisem še noseča, ker pa me skrbi, da bi mi tale stvar pokvarila kasnejšo možnost zanositve oziroma poškodbi rodil, sem se obrnila na vas. Moja dilema je sledeča: V kozmetičnih salonih propagirajo naprave za odstranjevanje celulita z ultrazvokom, ki naj bi bile varne in naj ne bi škodovale rodilom, ob pogoju, da se aparat ne uporablja na teh predelih. Ker se tudi sama odločam za nakup takšnega aparata in sicer tega http://www.miapharma.si/aparati/ecxell.shtml, me zanima strokovno mnenje ali je ta naprava res varna in ne škoduje rodilom, če se ne uporablja na predelu le-teh. Pred nakupom bi se res rada 100% prepričala, zato Vas vljudno naprošam za Vaše mnenje. Hvala že vnaprej!!! Lana
|
|
|
|
RE: lahko to škoduje zanositvi? 17.7.2007 13:34:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lanna, mogoče bi bilo bolje, da to povprašaš na tem forumu http://med.over.net/forum5/list.php?19 tukaj namreč nismo strokovnjaki, čeprav imajo nekatere že toliko izkupenj, da bi to skoraj lahko bile... Lp, Tinka
|
|
RE: lahko to škoduje zanositvi? 18.7.2007 12:59:39
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
O tem se posvetuj s proizvajalcem.
|
|
RE: lahko to škoduje zanositvi? 18.7.2007 13:37:47
|
|
|
|
bekyca
|
Lana, kolikor sem pogledala na link, ki si ga podala in na kontraindikacije, ti lahko rečem samo to, da piše tam, če nisi dobro videla, da APARATAN NAJ NE BI UPORABLJALE NOSEČNICE. Mislim, da to čisto dovolj pove. Zakaj bi človek tvegal? Drugače pa ti lahko povem, ker prihajam iz welness studia, v katerem imamo Vacu-step napravo, za odpravo celulita (kaj več si lahko prebereš, če malo pobrskaš po netu) in ga vsekakor ODSVETUJEMO vsem nosečim ženskam in tudi tistim, ki to načrtujejo. Pravzaprav je celo v proizvajalčevih navodilih navedeno, ne samo, da ni priporočeno, ampak da je prepovedano (kakor tudi še za nekatera druga stanja, bolezni ipd.)..... Vem, da ne gre za isto zadevo, pa vendarle. Razmisli. LP
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?