Preveč mleka?! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maš -> Preveč mleka?! (8.11.2004 18:17:11)

Živjo!

Imam težavico. Namreč moja 7-mesečnica se počasi privaja na gosto hrano (sicer ni ravno preveč zainteresirana, ampak nekaj pa že poje) in tako spije vse manj mleka - jo dojim. Pri meni pa sistem ponudba=povpraševanje očitno ne deluje, ali pa vsaj ne dovolj hitro, ker imam, ko nekaj časa ne pije, čisto polne dojke! Naprimer danes je punči spet mirno prespala celo noč (:bravo:), jaz sem pa ob treh zjutraj vstala in si šla izbrizgat mleko, ker me je že vse bolelo (:(). Nočem staknit kakšnega mastitisa ali česa podobnega!!!

Ima katera kakšno idejo, kaj storiti za manj mleka?

Sem že razmišljala o tem, da bi šla za dojiljo, pa ne vem, če to še obstaja... :)-:)-:)-

Hvala in lp!

Anonimen -> Preveč mleka?! (8.11.2004 18:26:04)

Ojla...počasi se bo začelo tvorit manj mleka prav toliko,kot bo dnevno detece popilo.Ne bo takoj.počasi iz dneva v dan,bo manj bolelo in manj bodo napete.Papa:morje:

Maš -> Preveč mleka?! (8.11.2004 18:58:03)

Ja, vem, da naj bi bilo tako. Samo pri meni gre to prepočasi - traja že kakšen mesec!
Vseeno hvala za tolažbo ;););)

Anonimen -> Preveč mleka?! (8.11.2004 19:02:45)

HOJ ali si ga slučajno preveč izbrizgaš ko so polne in pikič spi?Prsa pač ne vejo a jih dete vleče ali jih pa ti iztiskaš:)-:)-:)-:)-:)-:)-Poskusi samo malo istisnit toliko da te ne bolijo:)-:)-

Maš -> Preveč mleka?! (8.11.2004 20:05:48)

Si ga izbrizgam samo kadar je res kriza, pa še to čisto malo - ker se mi sredi noči precej mudi (nazaj v posteljo ;)).
Sem pa ravno izvedela, da naj bi pomagal žajbljev čaj.

Anonimen -> Preveč mleka?! (9.11.2004 14:11:48)

Meni se je količina mleka nekako prilagodila šele po enem letu, prej sem imela pa stalno probleme s prepolnimi dojkami in mokrimi majicami. Sem pa vmes tudi enkrat imela mastitis in ti priporočam, da kar pridno brizgaš, ko bodo prepolne!

Stran: [1]