|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je bil to ČEP?
17.7.2007 8:48:33   
Anonimen
Jutro vsem!

Nekaj me zanima - glede tega čepa. Kako je to izgledalo pri vas? Kajti večina ste napisale, da je blo malo krvi v sluzi (pa še to bolj rjavkaste) in to je to. Ker pol je meni odpadel ČEEEEEEEP in ne "čepek" user posted image   (ali pa sem samo ena tistih, ki je naletela na vse...). user posted image Ker včeraj je šlo iz mene nekaj kepic krvi (lepo redče), pol pa se je umirilo, in je res vse postjalo vedno bolj rjavo - je pa trajalo celo noč, tako po malem. (v bistvu ni odtekalo, ampak ko sem šla ponoči lulat, se je na papirju poznalo). Še sedaj ni ravno čisto bistra sluz, je pa skoraj....

Je pa bilo moje dete včeraj celi dan zeloooo živahno, ponoči se je malo umirilo, sedaj pa se počasi prebujamo, tako da je verjetno s plodom vse ok. Sem pa 4 dni pred PDP.....

Hvala vsem že vnaprej, in komentarji so dobrodošli.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je bil to ČEP?
17.7.2007 8:54:37   
kjava
Sicer ne vem, če je bil čep, ampak jaz bi se šla sigurno pokazat G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 9:45:06   
Pingvinčica
    Mislim da je najbolje da se obrneš na svojega G, da boš pomirjena. Pa srečno!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 14:19:40   
Anonimen
Anonimna, kaj si uredila??

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 14:46:10   
Anonimen
nič, ker je izcedel povsem izginil in je sedaj ok - sem pa jutri naročena za CTG in bom vprašala.

Mali pa še kar veselo razgraja po trebuhu.  Verjetno bom res kmalu šla rodit :D Ker mi vse dol tišči... Joooj, mi bo prijetno v tej vročini, hihihi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2007 17:49:58   
lunca2
Jaz sem imela isto, krvav izcsedek na vložku in sem šla takoj v porodnišnico, ker je bila nedelja in ura okoli 20:00. Tam so mi naredili CTG, ki je zaznal rahle popadke in nato me je pregledal ginekolog in naredil tudi amnioskopijo. Odprta sem bila 3cm in zato me je napotil kr v porodno sobo. Rodila sem še isti večer. Sicer sama popadkov nisem čutila. Ob 21:40 so mi predrli mehur in šele takrta sem dobila popade, ki pa so bili na 3 minute in zelo moćni, ob 23:00 začeli s pritiskanjem in ob 23:17 sem rodila fantka.

Bila pa sem 5 dni pred rokom.

Ne zavlačuj in pojdi takoj v porodnišnico se pokazat!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?