Anonimen -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 17:36:57)
|
Ja, v petek sem šla prvič odkar je pri hiši naš :duda:,ven. :sloncek: Sama, brez atija:ups::ups: No ja...imeli smo obletnico mature in sem kooooomaj čakala, da vidim sošolke po 10 letih letih. Sem se odločila, da grem vsaj za eno urco in mož se je strinjal. Ob 17h sem malega podojila, se odpeljala v LJ, mož je bil varuška najinemu :duda:. Ob 20h mu je dal riževo kašico in :duda: je zaajal. Mami se je pa fajn imela :sloncek::sloncek::sloncek:. Sicer sem skoz gledala na mobi, pa razmišljala, kako se rihtata, pa če bo :duda: zaspal, če, če, če... No, domov sem prišla ob pol enajstih in ko sem odprla vrata, se je :duda: zbudil in bil laaaaaččččeeeeennnn. Mami smmuuuk v posteljo, :duda: priklopila nase, da je vlekel in vlekel...se stiskal (zihr me je pogrešal:ups:) In lepo zaspal nazaj. No...in potem vprašam moža, kako je blo. Se je :duda: zvečer tko :((, da ni več vedel, kaj naj naredi. (sem vedla, da me je pogršal). Ampak sta se uštimala. Vesela sem bla, ker je šlo nekaj urc brez mene in vesela, da sem bila nekaj urc v drugem okolju z drugimi ljudmi. Mmmmmmm, je pasalo :sloncek::sloncek:
|
|
|
|