Mami je žurala :)) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 17:36:57)

Ja, v petek sem šla prvič odkar je pri hiši naš :duda:,ven. :sloncek: Sama, brez atija:ups::ups:

No ja...imeli smo obletnico mature in sem kooooomaj čakala, da vidim sošolke po 10 letih letih. Sem se odločila, da grem vsaj za eno urco in mož se je strinjal. Ob 17h sem malega podojila, se odpeljala v LJ, mož je bil varuška najinemu :duda:. Ob 20h mu je dal riževo kašico in :duda: je zaajal. Mami se je pa fajn imela :sloncek::sloncek::sloncek:.
Sicer sem skoz gledala na mobi, pa razmišljala, kako se rihtata, pa če bo :duda: zaspal, če, če, če...
No, domov sem prišla ob pol enajstih in ko sem odprla vrata, se je :duda: zbudil in bil laaaaaččččeeeeennnn. Mami smmuuuk v posteljo, :duda: priklopila nase, da je vlekel in vlekel...se stiskal (zihr me je pogrešal:ups:) In lepo zaspal nazaj.

No...in potem vprašam moža, kako je blo. Se je :duda: zvečer tko :((, da ni več vedel, kaj naj naredi. (sem vedla, da me je pogršal). Ampak sta se uštimala.

Vesela sem bla, ker je šlo nekaj urc brez mene in vesela, da sem bila nekaj urc v drugem okolju z drugimi ljudmi. Mmmmmmm, je pasalo :sloncek::sloncek:

princeska Zala -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 17:42:01)

:bravo::bravo::bravo:Zdaj pa še večkrat!:sloncek::sloncek:

Anonimen -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 17:42:49)

Jaz mojega otroka še sedaj, ko je star dve leti in pol, skoraj ne upam pustiti z očijem. Ker oči ga že da spat, poptem pa sam tako zaspi, da ga tudi potres ne bi zbudil.

Taša -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 17:45:22)

No zdej pa reč, če tkole malo ne paše.Jaz si "ženski" večer privoščim vsake toliko časa, ker naša 4-mesečnica spi celo noč. Jo podojim ko grem (za vsak slučaj si izbrizgam mleko in ga pripravim) potem pa ni problema. Včasih še počakam da zaspi potem pa hop na potep. Na kako pijačico z prijateljicami in čvek. Tavelka se že tko al tko sama zrihta in ni problema. Ati pa je varuška. Uf, kako paše pridem domov čisto prerojena.... LP

Anonimen -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 18:28:57)

:bravo:Samo da si uživala,tvojedva pa sta tako in tako preživela.Vedno sem se spraševala,zakaj ni narava poskrbela,da bi tudi oči,ko gre mama malo ven dobil mleko in podojil:)-:)-:)-:)-9nebesa:zmeden::ups::)-:)-

SISI25 -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 18:54:01)

Pravilno da si šla. oči pa je videl kako je ko mami ni.
Saj moramo tudi me malo uživati.

SANDY -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 19:24:10)

bravo!! Mislim da smo mamice preveč doma skos. Bi mogle večkrat it. Pa tud če koj na nočno kavo. VAžn da si na luft!!

:sloncek:

Urša -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 20:32:13)

Super! :bravo: Kr tko naprej! Jst si bom tud se kaksn koncert prvosla! ;) Tko se nabira energija za nase soncke. 9nebesa

kimi -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 20:36:00)

no jaz sem šla tud že sama vn in to v tromontano v lj full je blo noro, moj dragi pa na študenski žur. sva pršla okol 2 zjutri domov

Una -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 20:48:32)

Zakaj mam pa jst slabo vest:ups:, če bi šla sama ven?
Enostavno se mi ne da, kot da sem to že prerasla.
Ravno dans bi se lahko dobila s sošolkami iz prejšnjega leta, pa sm rekla, da ne morm. Se mi zdi, da še ni prišel moj čas... Mogoče ko bo mali star 20 let...;);););)
Papa.

PS: drugače pa zelo lepo, da greste same ven.:metulj::metulj::metulj:

kimi -> Mami je žurala :)) (8.11.2004 20:57:56)

una tud men se ni dal sam ker je od fanta prijatla žena rodila so šli vn, če bi bla jaz sama doma brez njega bi počla od sekiranja

Marči -> Mami je žurala :)) (9.11.2004 18:01:50)

Kristina, jaz tudi čakam ta dan, ko se bom malo sprostila in zažurala. Mislim, da bi bil že zadnji čas :bravo::rozica:

Stran: [1]