Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavitve v nosečnosti in kdaj se vidi pl... 17.7.2007 10:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Imela sem podobne težave, zaradi katerih sem trepetala vsako sekundo. Prvič sem blago zakrvavela v 6.tednu, krvavitev je kmalu prenehala, zdravnica ni nič posebnega opazila. Vendar je zmajala z glavo in mi omenila statistiko splavov (vsaka 7-8 nosečnost se žal konča s splavov). Potem pa sem do 9.tedna krvavela še šestkrat, od tega dvakrat zelo močno. Vedno smo odhiteli na urgenco, na ultrazvoku sem videla svojo pikico, ki je veselo rastla. Možni vzroki za krvavitev so naslednji: - nekatere ženske zakrvavijo ob času, kot bi sicer dobile menstruacijo, - zaradi raztezanja maternice lahko poči kakšna žilica, - plod se vgnezdi zelo nizko, posteljica se razvija na materničnem vratu, maternični vrat zaradi pritiska teže zakrvavi,.. Jemala sem Dabroston do 15 tedna, potem pa prenehala in krvavitve se niso ponovile. Danes sem v 22. tednu, srečna, ker se dobro počutim in se otroček lepo razvija. Ne dvigujem nič težkega, ne smem telovaditi, se raztegovati, tudi posteljnih aktivnosti se moram vzdržati. Storila bom vse, kar je v moji moči, da rodim še enega zdravega novorojenčka!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?