|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne kaka
8.11.2004 16:37:33   
mtd
halo, naš mali že 2 ni kakal. Patronažna mi je na začetku rekla, naj mu dam sladkane vode, pa sem luda koka:zmeden2:, pozabla, koliko cukra na koliko vode naj dam.
Prosim vas za pomoč,
lp in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ne kaka
8.11.2004 17:07:49   
dix
Malo še počakaj. Naš se je zadnjič komaj 4 dan zjutraj pokakal. Ampak je pa bila količina OGROOOOOOMNAAAA! Saj če se pa 4 dan ne bi, bi mu jaz tudi dala sladkano vodo.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ne kaka
8.11.2004 17:25:49   
Anonimen
Jaz sem mu dala na hitro prevrete, sladkane kamilice. Kaj pa vem, koliko sladkorja, približno eno malo žličko na dober deci vode oziroma čaja. Ampak ni preveč zaleglo. Potem sem šla v lekarno, kjer so mi dali mislim da mlečki sladkor, ali kaj, saj oni vejo, kaj je treba. Potem so pa tu še svečke, če ne bi nič drugega pomagalo. Jaz nisem dojila in je bilo krivo adaptirano mleko. Potem smo ga pa zamenjali in je bilo dobro.

(odgovor članu mtd)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ne kaka
8.11.2004 18:24:24   
PeterPan
Moj ta mali ni kakal sedem dni. po tretjem dnevu sem šla k zdravniku, in mi je rekla, da je to normalno pri dojenih otrocih in da nekateri ne kakajo kar devet dni. naj ne skrbim, a sedmi dan sem ga pri previjanju malce podrezala z mastno "bibi" palčko (za ušesa namočeno v gosto kremo)pa da ti vidiš kaj je prišlo iz njega. črevo se malo poleni, pa ga je treba malce zbudit. sem probala tudi s svečkami, pa ni bilo nič.
čao:sloncek:

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ne kaka
8.11.2004 20:12:15   
kimi
mtd meni so rekli pri pediatru da je čisto normalno da otrok do 7 dni ne kaka potem pa k zdravniku. Patronažna pa je rekla naj sladkam čajček tako da sem 100ml čaja sladkala s čajno žličko sladkorja

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ne kaka
8.11.2004 22:29:57   
Bela
Nič ni narobe če nekaj dni ne kaka, to se rado dogaja.
Glede sladkane vode je meni dr. rekla naj jo močno sladkam in mu dam dve do tri žličke.
Sem poskusila a ni imelo efekta...aja če res ne gre mi je svetovala naj mu podražim ritko z palčko za ušesa, to pa je pomagalo!

Pa tudi maža trebuščka z brinovim oljem pomaga, slišala sem za več uspešnih poskusov.

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ne kaka
8.11.2004 23:18:27   
Anaelisa
Jaz ti predlagam, da ga pri vsakem previjanju pomasiraš po trebuščku (z obema rokama, izmenično krožiš oz. gladiš od zunanje strani proti popku, z vsako roko na svoji strani, tako da v bistvu rišeš pol kroga z eno in pol z drugo roko, predvsem pa po občutku - poskusi na sebi, kaj ti paše, to bo pasalo tudi sinčku!). Potem pa pomasiraj še noge, ravno tako jih gladiš, vmes pa jih vsake toliko pokrčiš in pritisneš kolena na trebuh. Če bo to pustil in ne bo stegoval nog, mu paše in bo morda pripravljen na kakanje. Tako da mu boš z masiranjem nog, s krčenjem nog in s pritiskom kolen na trebuh samo pomagala. Moja deklica velikokrat kaka šele tako, na previjalni mizi z mojo pomočjo!

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ne kaka
9.11.2004 7:31:19   
kimi
no ja jaz sem svojemu pomagala kakati tako sa sem na toplomer (seveda z dolgo konico ne navadnim) konjico namazala z milom potem pa sem mu razdražila, samo ne smeš prevečkrat ker lahko dobi vnetje. Enkrat na dan je dovoljeno. Probaj pri nam je samo to vžgalo toplomer z milom v ritko

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ne kaka
9.11.2004 10:49:11   
Sonka
Poskusiš pa lahko tudi s suhimi slivami. Skuhaj jih pa mu daj piti sok v katerem so se kuhale. Če pa jesta kakšno hrano, mu lahko daš tudi suhe slive. Nam pomagajo.
LP

(odgovor članu mtd)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?