Strunjan- h. Salinera (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


nbiba -> Strunjan- h. Salinera (16.7.2007 19:54:54)

Ali je bil že kdo v h. Salinera v Strunjanu? Vaše izkušnje, mnenje, priporočila...Hvala za vsako inf.




Janeja -> RE: Strunjan- h. Salinera (16.7.2007 21:26:33)

Mi smo bili lani poleti in je bilo čist fajn.

Sicer smo imeli grozno vreme in se v morju sploh nismo mogli kopat, zato nam je pa še toliko bolj prav prišel notranji bazen. Nekajkrat je bilo celo dovolj toplo za kopanje v zunanjem. Plaža je super, ker je veliko travnatih površin pod drevesi, za v morje je pa en majhen del peščene plaže, drugače je pa betonirana.
Hrana je bila kar okusna, res je pa, da smo že v marsikaterem hotelu v Dalmaciji (pa tudi v Portorožu) imeli boljšo in predvsem bolj pestro ponudbo.

Sobe so tudi kar lepe, imaš pa v določenih po tleh itison, v drugih pa kar laminat. Če imaš sobo s pogledom na morje je razgled res lep - na park, otroško igrišče, morje. Na drugi strani hotela pa gledaš samo na parkirišče in ni najbolj fajn. Je pa zelo odvisno ali greš v nov del hotela ali v starega. Tam nimaš balkona pa sobe so tudi baje manjše.










Nika v službi -> RE: Strunjan- h. Salinera (17.7.2007 8:38:51)

Svak in svakinja sta bila lani v novem delu in slabšega dopusta še nista imela - so šli predčasno domov.
Na bazen jim niso dovolili z otroškim vozičkom (čeprav mala dojenčica v njem spi), hrana je bila tako-tako, predvsem pa jo je že ob 20. uri zmanjkovalo, jedilnica povsem natlačena, dvigalo je samo eno, tako da so čakali po celo večnost, da so prišli na vrsto.
Osebje ful neprijazno!

So mi imeli res cele kolobocije - govorili tudi z direktorjem, se pritožili na Sonček (preko katerega so letovali), itd.

Pa niso edini, od katerih sem slišala slabe besede o Salineri. Škoda, ker je sicer res lep resort....

Mi smo tudi hoteli iti tja, pa sem po slabi izkušnji od sorodnikov, rezervacijo stornirala ter bookirala h. Oleander. Bilo je krasno! Same pohvale!





Stran: [1]