Pikabu -> Široko povijanje? (9.11.2004 10:50:32)
|
Glede teh kolkov se mi zdi, da čisto vsak malo drugače reče. Naša je tudi imela že UZ kolkov v porodnišnici in je pediater rekel, da ni potrebno povijati, da je v redu. Potem sva šli še na pediatrični oddelek, ker je bila rumena in je morala iti pod lučko in je ena sestra rekla, da jo je potrebno do treh mesecev še vedno povijati, da je sigurno tako, da je ona zraven pri ultrazvoku in da naj jo povijam. Ko sva šli domov, sem še enkrt vprašala zdravnika, če jo moram povijati in me je čudno gledal, kaj mi je, če mi je že enkrat povedal, da je ni potrebno. In potem je nisem previjala. Ko pa smo prišli prvič na posvetovalnico, je sicer rekla, da je v redu, ampak da jo naj vseeno povijam in nam dala napotnico, da gremo še enkrat na UZ kolkov. Tako jo sedaj povijam, včasih pa jo vseeno pustim brez, da lažje brca. Imamo pa v ponedeljek UZ, tako da bomo videli, kaj bodo rekli. Je pa moja teta rekla, ki ima sinčka en mesec starejšega od naše, da so njej rekli, da naj bi ga čez noč še vedno povijali do enega leta. Potem pa vedi, kako je prav in nabolje za otroka.
|
|
|
|