zavarovanje za Hrvaško (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

Ivi33 -> zavarovanje za Hrvaško (16.7.2007 14:35:51)

Me zanima pri kateri zavarovalnici ste sklenili zavarovanje za Hrvaško.

Mi potujemo konec meseca. Lani smo vzeli sao tisto (evro kartico) od Vzajemne.
Ker pa je naš škratek že pravi nagajivec, se mi zdi smiselno skleniti zdravstveno zavarovanje.

Hvala za odgovore, I.

Anonimen -> RE: zavarovanje za Hrvaško (16.7.2007 14:58:18)

Pri Vzajemni, tam, kjer pač sem. Vedno sklenem dodatno zavarovanje in ne dvignem samo evropske kartice. Smo ziheraši na tem področju, no ja, tastar še bolj kot jaz. Je bilo pa letos za doplačati mislim da za 17 evrov za vse tri oz. je to družinski paket.

Ivi33 -> RE: zavarovanje za Hrvaško (16.7.2007 14:58:36)

Če to ne gre na ta forum, me pa prestavite...

Nika v službi -> RE: zavarovanje za Hrvaško (16.7.2007 15:10:28)

Jaz sem naredila pri Vzajemni, ker je najcenejša, družinski paket malo manj kot 15€.
Sicer pa imamo običajno Coris za ostala potepanja po svetu.
Vedno naročim tudi evro kartico.

Anonimen -> RE: zavarovanje za Hrvaško (16.7.2007 15:54:40)

Pri vzajemni

BaByGiRl -> RE: zavarovanje za Hrvaško (16.7.2007 16:13:56)

Jaz sem pri adriatiku. Vržen kartico v terminal in vzamem zavarovanje še za HR. Traja teden do dva, pa dobiš kartico, ki traja 3 mesece.

CeluLitka -> RE: zavarovanje za Hrvaško (16.7.2007 20:03:05)

IZVIRNO SPOROČILO: BaByGiRl

Jaz sem pri adriatiku. Vržen kartico v terminal in vzamem zavarovanje še za HR. Traja teden do dva, pa dobiš kartico, ki traja 3 mesece.

Če se ne motim je tole, o čemer ti govoriš, samo osnovno zavarovanje.  In ne, ne traja teden dva, ampak par dni, da dobiš kartico.

Nika v službi -> RE: zavarovanje za Hrvaško (17.7.2007 8:41:54)

Ja, to je isto, kot če preko ZZZS-ja naročiš osnovno zavarovanje (evro kartico). Pri ZZZS-ju je še lažje - še do terminala ni treba, vse narediš online.

Če želiš dodatno zavarovanje, je potrebno le-to skleniti in plačati.

Anonimen -> RE: zavarovanje za Hrvaško (17.7.2007 12:44:13)

Samo to ta modro EU kartico. Ce je kaj resnega, se itak spokas domov (v 4 urah smo iz Paga). Stric si je lani zlomil roko, ko je padel s kolesom pa ga je oci peljal v Zadar in ni bilo nobenih problemov, ni imel nobenega dodatnega zavarovanja, samo to modro kartico.

Dobis pa v treh dneh, ce narocis na terminalu, se mi zdi (ok, upam, ker v soboto gremo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

LP

Taula -> RE: zavarovanje za Hrvaško (17.7.2007 14:12:40)

Evropsko kartico plus družinsko zavarovanje pri Triglavu.

Stran: [1]