|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zibali bomo
16.7.2007 10:48:25   
lunca2
Čestitke user posted image user posted image user posted image ! Želim ti lepo in mirno user posted image , ter zdravega user posted image .

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.7.2007 11:16:46   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.7.2007 11:36:04   
kepica
Hvala punce za vaše čestitke user posted image  Sem še vedno v user posted image  in sploh ne morem verjeti, da se mi to dogaja. Hvala, hvala user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.7.2007 11:43:18   
monikap
Kepica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke ter lepo in zdravouser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.7.2007 11:50:12   
hmm
user posted image user posted image user posted image Bravo kepica!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa uživaj v user posted image , pošteno si si to zaslužila!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.7.2007 12:00:22   
Anonimen
Vesela sem zate, bravouser posted image user posted image user posted image in lepo user posted image  ti želim.

(odgovor članu hmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.7.2007 12:06:13   
KBM
Čestitkeuser posted image user posted image in zdravo user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.7.2007 12:51:53   
mehurčica
Čestitke!!!user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.7.2007 13:55:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kada)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
16.7.2007 14:34:10   
tinkamiška
kepica,veselim se s tabo!user posted image user posted image user posted image user posted image vse lepo še naprej!user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.7.2007 14:49:11   
murkica
user posted image Čestitke. user posted image user posted image

user posted image user posted image Želim ti lepo nosečnost in zdravega otročička. user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.7.2007 16:19:28   
Temari
ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Pa lepo, mirno in zdravo nosečnost.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.7.2007 23:57:59   
Erin
Jupiii! Bravo!!! Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.7.2007 6:01:59   
sasy20
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.7.2007 8:11:33   
bugnavilea
Kepica ... čestitke tudi z moje strani. user posted image user posted image user posted image  Viš ... ... par mesecev nazaj sva se obe žalostile zaradi nezaželjene user posted image  Zdaj bova pa skoraj skupaj zibale ... user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.7.2007 11:29:15   
kepica
Punce, hvala še enkrat za vaše čestitke. Danes šele pričenjam verjeti, da se mi to res dogaja. Naročila sem se tudi že na prvi UZ, ki ga imam čez 3 tedne. Komaj že čakam, da vidim mojo pikico. Hvala za vso vašo podporo v vseh teh dolgih mesecih čakanja na user posted image . Držim pesti za vas, da kmalu postanete srečke user posted image  

lp,kepica

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.7.2007 17:58:38   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image

To, pa je lepa novička! Čestitke in mirno user posted image !

user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.7.2007 20:10:38   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image  čestitke,sem zelo vesela zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 43
18.7.2007 10:36:38   
baja*
user posted image user posted image user posted image  Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 44
18.7.2007 12:39:15   
renata nana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.7.2007 12:56:01   
Srčekgirll
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJ, NAJ,... DA TI BO TEH user posted image MESCEV HIRTO IN LEPO MINILO!!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.7.2007 13:42:55   
sonček33
Kepica bravo bravo bravo.
Čestitam. Želim ti vse lepo.

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.7.2007 14:32:20   
HEL36
user posted image user posted image Kepica čestitke za user posted image user posted image  user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.7.2007 14:07:01   
arielca
Sem šele danes videla user posted image ... Čestitke! In naj bo vse tako, kot mora biti user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 49
19.7.2007 14:09:32   
sonček33
kepica - ma to je tako lepa novica!!!!bravo. uživaj v teh čarobnihmesecih

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.