roj. dan (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Mojca20 -> roj. dan (8.11.2004 12:42:34)

Prosim za predlog kako praznovati sinov 12. rojstni dan,doma ne moremo zaradi dojenčka, pa tudi tako bi stanovanje razneslo od samih "velikanov".

Blink1 -> roj. dan (8.11.2004 12:44:32)

Hmmm...sicer še nimam takih problemov...:) Predlagam pa McDonalds (če ni predrago)...

:rozica:

TARA in MAJ -> roj. dan (8.11.2004 13:04:24)

Moja hči je 12. roj. dan praznovala kar v piceriji ravno zaradi dojenčka in prav zadovolni so bili saj so tan imeli svojo sobo res pa pride malo dražje sploh če jih je veliko tortico pa smo imeli kar s seboj ni bilo problema. PA LEPO PRAZNOVANJE KJER KOLI ŽE BOSTE:torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::darilo:

ronja5 -> roj. dan (8.11.2004 15:56:56)

Mislim da so za organiziran rd pri McDonaldsu že malo preveliki, razen, če jih tja sama zapelješ.
Sicer pa v LJ in MB organizirajo zabave tudi v nekaterih pizzerijah. Za ostale kraje pa ne vem.Ena varianta je tudi ZPM, čeprav je bolj primerna za deklice, pa še glih poceni ni.
Naš je letos dopolnil 13 let,pa smo bili tud čisto brez idej. V pizzeriji smo junija za rd zabavo za hčero plačali 22.000 sit + torta in slano pecivo 3.000 sit;pa je rekel, da si bo za ta denar raje kaj kupil. Se mi zdi, da se je kar prav odločil.
Upam, da boš dobila še kak nasvet! Mogoče pride prav še meni!

LP! Ronja

Anonimen -> roj. dan (8.11.2004 17:11:47)

Ja jaz bi na tvojem mestu povprasala za picerijo(:zmeden2:ce si iz maribora seveda-drugje nevem kak je s tem)MLADA LIPA, dobre pice:love:, spodaj je igralnica:sloncek:(ni preotrocja, ni za odrasle, super je baje:torta:).moj brat je tudi praznoval tam in bil zelo zadovoljen, prav tako pa gosti:bravo:. sej ce pa nisi iz maribora pa majo to tudi kje drugje(pomoje no, ce pa nimajo pa naj hitro to nardijo, ker pomoje ful laufa:)- )

Stran: [1]