|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vazelin
16.7.2007 11:32:54   
Anonimen
Duc, a že spet si pri temu vazelinu ali kajuser posted image . Spet te bom morala malo podučit....Ljudje rečemo Vazelin, ker je to neka splošna beseda, dejansko pa gremo kupit lubrikant, vendar je beseda lubrikant nekam smešna in ni toliko v uporabiuser posted image .
To je nekako tako, kot se reče Kalodont, pa ta sploh več ne obstaja (vsaj zdi se mi) in dejansko kupimo Dentax, Paradontax.....zobno pasto pač.
Isto kot rečemo da moramo kupit Cet, pa ta tudi več ne obstaja, in dejansko kupimo Pril ali kaj podobnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
16.7.2007 14:00:10   
Anonimen
js rečm zobna pasta pa ne kolodont, rečm pril, ne cetuser posted image  men je pa vazelin bedna beseda, lubrikant mi je pa taka, čist vreduuser posted image

ja srček, mi boš mogla kdaj prevajat te vaše besede, kako naj jaz vem kaj mislite, pište kar je, ne pa neki druzga, pol se pa lovim ko ne vem kaj misliteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
16.7.2007 14:02:06   
Mina1
men je pa vazelin bedna beseda,

vazelin je meni to za ustnice definitivno, no rečem labelo itakuser posted image .

DUC, kaj pol s surfanjem, nisva dorekla še hmuser posted image ?

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.7.2007 14:20:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

men je pa vazelin bedna beseda,

vazelin je meni to za ustnice definitivno, no rečem labelo itakuser posted image .

DUC, kaj pol s surfanjem, nisva dorekla še hmuser posted image ?

Duc Mina ti ne bo dala miru veš...zdej si ji obljubu in je čist nora. Bo treba obljubo držat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.7.2007 14:48:19   
Anonimen
Več Duc, mi bi pa se v Nemčiji tako lovili, pa bi nam tudi morali marsikdaj kako frazo prevest, ker se nam še sanjalo nebi kaj hočete povedat.
Kalodont in cet pa so že zelo stari izrazi, ker ne eno in ne drugo ne obstaja več. Uporablja pa se še vedno.
Hja, slovenščina ni kar takouser posted image .

Drugače pa se lahko uporabi baby olje (ali pa olivno, bučno, motornouser posted image ), katerakoli krema, labellouser posted image , mast za podboje.....samo da je mastno in drsi. Pa ne me preveč resno jemat, da nebi še res kdo probaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
16.7.2007 15:35:52   
Anonimen
ne rabm ne enga ne druzga...no ja edin za ustnice...matr kok label sem že jst v lajfu usjala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.7.2007 15:36:30   
Mina1
...matr kok label sem že jst v lajfu usjala

ti si jih usjala, moj 2-letnik pa z njimi riše po asfaltuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.7.2007 15:38:44   
Anonimen
da nauš mislna...moj mi je glih dons eno odgriznu user posted image  

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
16.7.2007 15:40:11   
Mina1
da nauš mislna...moj mi je glih dons eno odgriznu

a jojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.7.2007 15:45:03   
Anonimen
ma sej so res okusne hehe pa bratovi punci je zadnjič iz torbice prvleku en ultrasvetleč lip gloss in se je mogu seveda z njim namazat :)))

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
16.7.2007 15:45:52   
Mina1
ja itak, moj vse ven vzame in tako, pravi mali firbec, pol pa maže po obrazku, po tleh in vse povsod...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.7.2007 15:47:47   
Anonimen
hihihi pravi mali navihančki, a ne...sej so prou cute user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
16.7.2007 16:05:41   
Anonimen
Moj Aljažek obožuje labelo zato, ker z veseljem tišči prste not...tko, da imam vsako labelo z luknjo..pa ne sam labelo tudi kakšno šminko user posted image user posted image user posted image  potem pa še js tiščim prste not in jo hočm preoblikovat v uporabno obliko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
16.7.2007 16:06:59   
Anonimen
Kaj je zaj srečkanosečka...a zvečer pa nis več dežurna? user posted image user posted image  pa marmelada pa tko... nis nč lačna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
16.7.2007 17:25:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Moj Aljažek obožuje labelo zato, ker z veseljem tišči prste not...tko, da imam vsako labelo z luknjo..pa ne sam labelo tudi kakšno šminko user posted image user posted image user posted image  potem pa še js tiščim prste not in jo hočm preoblikovat v uporabno obliko user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

pomoje jim bo treba kkšno glino nabavt...pa nej packajo po mili volji user posted image

se sreča, da ne uporabljam šmink :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
16.7.2007 17:28:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Kaj je zaj srečkanosečka...a zvečer pa nis več dežurna? user posted image user posted image  pa marmelada pa tko... nis nč lačna user posted image

a veš, da zdej tanajmlajši od 22h pa do 2h v kosu spi...in pol pa res nimam kej za kompom počet...rajš z lubijem kkšno ornk debato usekava...pa še kej druzga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
16.7.2007 17:32:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

matr kok label sem že jst v lajfu usjala user posted image

Ja kolk pa ??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
16.7.2007 17:37:20   
Anonimen
preveč user posted image

pa vedno mi v avtu iz žepa padejo...in v tej user posted image  vročini je rezultat tak...tekoč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
16.7.2007 17:51:05   
Anonimen
Kaj pa pocnes v avtu.. da ti tm vn padajo?? user posted image user posted image user posted image

Men ni se nobena.. k pazim.. pa sem priden.. user posted image

Aja sej vem.. ko si sama.. pa mors otroku dudo pobrat.. pa se tko pretegnes nazaj.. in v tem momentu se lahko kaj tacga zgodi a ne?

Sam user posted image  bi bil.. ce ne bi bil tvoj avto.. pol pa zena od kerga najde labelo z blescicami.. :)) Ves kolk tem je ze takoh blo na RR.. fiijuuu.. veliik.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
16.7.2007 17:51:45   
Anonimen
ja olivno olje pa ne vem kaj še vse, za te namene je lubrikantuser posted image

baby olje pa tooook lepo dišiuser posted image  ampak tist je pa za kakšno masažouser posted image

nehite smetit, bom špecal, tko ko drugi meneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
16.7.2007 17:59:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Kaj pa pocnes v avtu.. da ti tm vn padajo?? user posted image user posted image user posted image

Men ni se nobena.. k pazim.. pa sem priden.. user posted image

Aja sej vem.. ko si sama.. pa mors otroku dudo pobrat.. pa se tko pretegnes nazaj.. in v tem momentu se lahko kaj tacga zgodi a ne?

Sam user posted image  bi bil.. ce ne bi bil tvoj avto.. pol pa zena od kerga najde labelo z blescicami.. :)) Ves kolk tem je ze takoh blo na RR.. fiijuuu.. veliik.. user posted image

hja kaj počnem...nč ne...če maš take plitve žepe, ti ven pade že, če se samo za volan usedeš...

hehehe...a tipi nimate label z bleščicami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
16.7.2007 18:00:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20
nehite smetit, bom špecal, tko ko drugi meneuser posted image

jst te nism nikol zašpecala...sm čist pridnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
16.7.2007 18:02:20   
Anonimen

samo doma v kopalnici.. S seboj jih ne nosmo.. da jih kdo ne bi vidu slucajno.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
16.7.2007 18:21:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

samo doma v kopalnici.. S seboj jih ne nosmo.. da jih kdo ne bi vidu slucajno.. user posted image user posted image

Sej v kopalnici jo tut lahko kdo vid..če pride na obisk kolega z ženo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
16.7.2007 18:24:10   
Anonimen
Ne zazi.. pol tist kolega misli, da je ta labela od zene.. a v bistvu je moja.. he he user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?