tia -> ZA NAS (135. nadaljevanje) (8.11.2004 21:37:07)
|
HOJ, ker obljuba dela dolg sem tukaj,danes prosta pa se bom zato posvetila malce vam. Anitka ,da bi tvoje besede šle v božja ušesa,da bi postavile rekord tukaj na RR-u in v SV delu.Ko boš mela kaj časa se oglasi. Koala ti si pa prava :bravo::bravo::bravo:,da iz tople postelje greš kar na RR,saj bi tudi jaz šla.Moj mi že pravi ti si prav odvisna od tega,ti ti!! Bambi držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da one ta vržaje ne bo. Saba ne jezi se,to je vedno tako,pa kaj moreš zato dajejo tako garancije. Tnkamiška je še kaj zame prostora? Pika74 kaj ko bi nam ti kakšen recept zaupala?Lahko pa tudio skuhala,se že vabim. Pia73 bom še jaz stopila v akcijo,pa ni vrag da nebi našle MM nogavic. Pi a greva skupaj v akcijo za :duda:,že ta mesec vala. Klarisa,Gea1 kje sta?:((:(( Vaju pogrešam. Neni držim pesti ,da bodo ostale vse :duda::duda::duda:,se priporočam za varuško. Jaz sem tako :(,sploh nevem če bi kaj pisala,namreč sem čisto brez volje,verjetno je krivo vreme pa :hudicek: M.,pa čerpav pravim da sem :) da je pri meni.Danes sem mislila pa zakaj morem toliko trpeti in ne morem dobiti moje željice ,kaj res bom morala pisati božičku? Tako grem pod tuš,pa spat kajti jutri bom spet dopoldne naokrog,potem bom vmes varuška moji sončici ;)Maši,zvečer pa grem na roj. dan in tako bo dan šibal mimo mene,ne da bi vedela koliko je ura. Se kaj oglasim če mi bo šlo skoz. dijo Tia :racka::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|