kuhinjska napa (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

dskubin -> kuhinjska napa (15.7.2007 22:46:43)

Ker nujno rabimo novo, me zanimajo vaše izkušnje z napami - oziroma na kaj moram biti pozorna pri nakupu le-te.

2 Sraki -> RE: kuhinjska napa (16.7.2007 7:02:12)

imeti mora čim večji pretok zraka (beri nad 500 m3/uro), drugače ne bo nič vlekla.
Vse ostalo se mi zdi glamur....

dskubin -> RE: kuhinjska napa (16.7.2007 9:06:31)

o hvala za info. Ker bi res rada, da dobro vleče, izgled mi niti ni tolk grozno pomemben, pa nisem vedela kaj iskat. Trgovcem pa itak ne verjamem preveč, pravih trgovcev, ki bi ti znali kaj pametnega svetovat itak skoraj več ni.

Poleg pretoka še kaj pomembno - npr a je pomembno al ima 1 al 2 motorčka?

blue sky -> RE: kuhinjska napa (16.7.2007 10:08:44)

Pa malo glej na obliko. Jaz imam doma oglato napo in sem že neštetokrat udarila z glavo vanjo ...

dskubin -> RE: kuhinjska napa (16.7.2007 14:41:02)

jaz tudi. Ampak a niso vse oglate [sm=zmeden.gif]

honey -> RE: kuhinjska napa (17.7.2007 8:33:44)

Midva sva kupila novo napo od Etisa, tako s šipo. Če se boš slučajno odločila za tako napo (nima ostrih robov), glej, da bo imela gumbe nad šipo in da bo spodaj brez roba. Ker midva sva pregledala ogromno nap in edina ta se mi je zdela dokaj normalna, ker pač samo obrišeš šipo in je. Če ima pa spodaj pod šipo rob in gumbe, zna biti pa zelo zaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]no za čiščenje.

Jaz sicer nisem ravno navdušena nad napo, najraje bi bila kar brez, ampak pač sem se vdala v usodo (ker mož jo je hotel na vsak način imeti) in sem gledala tudi na obliko, ker se mi zdi, da je povsem drugačna kuhinja, če je notri lepa napa.

dskubin -> RE: kuhinjska napa (17.7.2007 10:26:06)

no, mi smo imeli sedaj tudi eno etisovo, ampak sem se velikokrat udarila z glavo prav ob šipo [sm=smiley13.gif], ker sem jo imela kar konstantno ven in je nisem zapirala, sedaj pa se ogrevam za izvlečno (upam, da jo bom pospravljala in mi bo to prihranilo kako buško).

Nika v službi -> RE: kuhinjska napa (20.7.2007 8:58:22)

Meni pa so nape (tudi) del dekorja kuhinje. Mi jo imamo v kotu, Electroluxovo s šipo, stala celo premoženje, ampak sem zadovoljna. Je lepa in odlično dela.

Stran: [1]