Marsy
|
Ma tko bi rekla - vse je treba jesti po pameti oz. če živiš dovolj zdravo, ti telo samo lahko sporoči, kaj potrebuje. Nekateri pač tega ne (z)morejo in si pomagajo s prehranskimi dopolnili, s čimer se mi zdi, da ni nič narobe v primeru, da gre za začasno pomoč, da si izboljšamo zdravstveno stanje. Ampak če človek ne bo spremenil prehranjevalnih navad in življenjskega stila, se bo vrnil v stanje kot prej. Bi se pa vsekakor natančno pozanimala, kaj je v teh izdelkih, kako in kje je pridelano ipd. Ker roko na srce - da neko stvar spraviš v prašek, mora biti zraven neka obdelava. Recimo, mi imamo vrt, se trudimo brez umetnih gnojil, brez škropiv (jemo češnje s črvički ) - v glavnem, res se trudimo živeti zdravo. Pol pa objavijo v časopisu raziskavo, koliko naš kraj onesnažujejo letala, ki letajo nad nami (smo blizu Brnika). Misliš, da ješ bio solato, je pa onesnažena in to ne tako nedolžno... Tko da kakorkoli obračaš... sej veste, kaj mislim... Aja, pa kolikor je meni znano, Herbalife ni namenjen hujšanju. Če nadomestiš svoj obrok z napitkom, je kao bolj optimalen in zato ne dobiš odvečnih kalorij in ravno to se pozna pri tistih, ki imajo česa preveč. Drugač pa mislim, da ne vsebuje ničesar takšnega, ki bi samo po sebi 'povzročalo' hujšanje. Poznam inštruktorje, ki si pripravljajo napitke, pa nimajo namena hujšat, sam časa nimajo, da bi med svojimi urami kaj drugega pojedli.
< Sporočilo je popravil Marsy -- 28.2.2009 21:53:15 >